mdepesz Napisano 18 Czerwca 2010 Napisano 18 Czerwca 2010 Orientuje sie ktos z Was czy z Poznania do Komornik (konkretnie do Auchan) prowadzi jakas droga rowerowa? Jazda Glogowska (droga ekspresowa) do bezpiecznych nie nalezy. Czy podczas przebudowy Glogowskiej projektant pomyslal o rowerzystach i poprowadzil jakas sciezke rowerowa, czy wymagam zbyt wiele???
TocaS Napisano 19 Czerwca 2010 Napisano 19 Czerwca 2010 Nie wiem skąd jedziesz, ale jak ja tam jadę to ulicą Grunwaldzką za przejazdem kolejowym skręcam w lewo w ulicę Wołczyńską, tą jadę do końca i skręcam w prawo w Sycowską tą prawie do końca i jestem przy Auchan.
mdepesz Napisano 19 Czerwca 2010 Autor Napisano 19 Czerwca 2010 Start trasy jest na Wildzie. Jazda Grunwaldzka, na Plewiska i stamtad Wolczynska do Auchan to troche nadkladanie drogi. Tym bardziej, ze tu nie chodzi o jednorazowa wycieczke rowerowa tylko przejazdy do pracy Szukam jakis skrotow, omijajacych bezposrednio nitke ruchliwej Glogowskiej.
TocaS Napisano 19 Czerwca 2010 Napisano 19 Czerwca 2010 28 Czerwca, Opolska, Żabikowska w Luboniu na rondzie w prawo Unijną do Kościuszki sypiesz nad A2 wiaduktem lecisz potem dalej ulicą Kotowo (przedłużenie Kościuszki), skręcasz w pewnym momencie pod koniec prawie, w prawo i lewo żeby przejechać pod S5 - ulica Kowalewnicka i potem skręcasz w lewo przed Auchanem (ta ulica nie wiem jak się nazywa) lub za Auchanem (Sycowska). Dla mnie np bliżej by było jechać Wołczyńską, dlatego też pytałem skąd jedziesz. Choć powiem Tobie, że do pracy mam w dwie strony 12,6 km, a zawsze lubię dokręcić minimum do 20 km.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.