rafi195 Napisano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Witam, mam problem gdyż córka 8 lat i ciężko jej dostać do manetek hamulca są daleko i małą rączką zbytnio nie sięga ..jak trzeba szybko hamować to tragedia..co polecicie są jakieś mniejsze manetki, może ma ktoś do odsprzedania ..rower to kross grand junior 24' coś takiego http://krakow.gumtree.pl/c-ViewAdLargeImage?AdId=212006572&ImageIndex=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Może wystarczy dać je lekko w górę. Może są za bardzo ustawione w dół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Próbowaleś może wkręcić śruby zaznaczone na zdjęciu poniżej?? (zdjęcie poglądowe, ale zasadniczo powinno się zgadzać ich położenie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 A normalnie sięga do kierownicy? Bo może kierownica jest po prostu za wysoko i do kierownicy sięga ale już do klamek nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafi195 Napisano 19 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 nie no do kiery dostaje ale jak hamuje to masakra nadgarstek daje na gripy i podpierając sie tym nadgarstkiem hamuje..może wtedy łatwo ręka ślizgnąć się z kierownicy..może popuszczę hamulce i jak kolega pisał tą śrubką podkręcę..może pomoże.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Tak to jest jak producenci robią swoje wyroby na odwal się. Jak ja bym miał taką odległość do klamki to też bym nie dosięgał. Mam raczej duże dłonie a klamki są znacznie bliżej kiery, więc tu leży problem. Imho tylko wymiana klamek tu pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafi195 Napisano 20 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 No właśnie ja w moim mam bliżej klamki niżeli u córki jutro się rozglądnę za czymś mniejszym. dzięki i pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.