ukaniex Napisano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Witam, jakie znacie DOBRE [czyt. duży asortyment i nie zdzierają przy każdej nadarzającej się okazji np.: pompowanie kół] sklepy rowerowe na Bielanach czy Bemowie ew. Żoliborzu? Chciałbym wiedzieć by móc czasem szybko podskoczyć. Znam tylko jeden Ar Mar na Broniewskiego [chyba; przy trasie toruńskiej(?)]. Szukam też sklepów z asortymentem Velo, potrzebuję zwykłych pancerzy przerzutkowych w kolorze czerwonym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomirot Napisano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Mogę polecić Legion Serwis na Górczewskiej, naprzeciwko Tesco (Bemowo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 1 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Byłem tam kilka razy. Chyba tylko KCNC przykuło moją uwagę. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.