tir31 Napisano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Jakiej firmy kupic ochraniacze i w jakiej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lipstein Napisano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Hmm dziwnie zadane pytanie. W sumie nie wiadomo jak na nie odpowiedzieć Jakie ochraniacze? Łokcie, kolana, piszczele, kręgosłup, zbroja? W jakiej cenie? A jaki masz budżet, oczekiwania jakościowe itp.? Jest sporo propozycji 661, Scott i jeszcze kilka innych. Ja używam Scott ground zero jeśli chodzi o ochraniacze kolan i piszczeli. Jestem bardzo zadowolony, nie zsuwają się, zapewniają dobrą ochronę ... wentylacja mogłaby być lepsza ale dla mnie jest wystarczająca. Lekko uciskają mnie pod kolanami ... ale mam największy rozmiar XL więc lepiej się nie da. Bardziej liczy się dla mnie bezpieczeństwo niż idealny komfort (przyzwyczaiłem się do lekkiego ucisku w zamian za ochronę). Aha no i cena, dałem nie całe 100 zł ... sam oceń czy to dużo czy mało. Według mnie cena/jakość odpowiednia. Jeśli chodzi o łokcie to mam 661 Veggie ... jakoś zupełnie usztywnione ochraniacze nie są komfortowe, natomiast te są idealne. Cena, ja dałem 80 zł ... może znajdziesz taniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tir31 Napisano 19 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Tanio dałes THX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hheniek1987 Napisano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Jeżeli chcesz to mam kolana+piszczele 661Race, mają kilka lat ale od dwóch się kurzą w szafie. Chętnie oddam za niewielkie pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lipstein Napisano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Wkradła się niestety pomyłka Aha no i cena, dałem nie całe 100 zł ... :/ Powinno być: "Aha no i cena, dałem nie całe 200 zł ...". Przepraszam za wprowadzenie w błąd ;/ nie był to celowy zabieg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.