Skocz do zawartości

[ochraniacze na kolana i piszczel] jakiej firmy

tir31

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm dziwnie zadane pytanie. W sumie nie wiadomo jak na nie odpowiedzieć :thumbsup: Jakie ochraniacze? Łokcie, kolana, piszczele, kręgosłup, zbroja? W jakiej cenie? A jaki masz budżet, oczekiwania jakościowe itp.? Jest sporo propozycji 661, Scott i jeszcze kilka innych. Ja używam Scott ground zero jeśli chodzi o ochraniacze kolan i piszczeli. Jestem bardzo zadowolony, nie zsuwają się, zapewniają dobrą ochronę ... wentylacja mogłaby być lepsza ale dla mnie jest wystarczająca. Lekko uciskają mnie pod kolanami ... ale mam największy rozmiar XL więc lepiej się nie da. Bardziej liczy się dla mnie bezpieczeństwo niż idealny komfort (przyzwyczaiłem się do lekkiego ucisku w zamian za ochronę). Aha no i cena, dałem nie całe 100 zł ... sam oceń czy to dużo czy mało. Według mnie cena/jakość odpowiednia. Jeśli chodzi o łokcie to mam 661 Veggie ... jakoś zupełnie usztywnione ochraniacze nie są komfortowe, natomiast te są idealne. Cena, ja dałem 80 zł ... może znajdziesz taniej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...