Xfire Napisano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Witam. Posiadam z przodu tarczę 160mm. Kupiłem hamulec BB5, ale okazało się, że ma on adapter na tył na 160mm. Adapter na przód kosztuje 40zł + przesyłka, więc chyba bardziej opłaca mi się kupić inną tarczę do tego adaptera. Jakiego rozmiaru tarczy mam szukać? 180mm? Z tego co patrzyłem, to każdy adapter na tył był przystosowany do tarczy o 20mm mniejszej, niż gdyby miałby być z przodu. z góry dzięki za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blair7 Napisano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Do oryginalnych adapterow avida i tak trzeba podkladki zalozyc - pamietaj o tym jak kupisz orydinal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xfire Napisano 18 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Ale ja nie chce kupować adaptera, tylko inną tarcze. Jaki rozmiar mam kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.