Suja15 Napisano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 No to taki śmieszny wypadek bo to było na koncercie gdzie było full ludu jechałęm sobie i przednie kolo wjechalo mi na krawężnik a tyle zostało i wskutek tego upadłem dosyc mocno i przerzutka tylna walneła mi o ziemię przy czym skutki tego takie że skrzywił mi sie wózek przerzutki tylnej. Można to jakoś wyprostować ??? Czy koniecznie kupować nowe przerzutki <Rower ma jeden dzień>. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 18 Czerwca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Prostować oczywiście tylko z czuciem co by nie pękł. Czasami przydaje się klepnięcie młoteczkiem na twardym podłożu. Na kupno zawsze jest czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suja15 Napisano 18 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Bo raczej w ramach gwarancji mi nie przyjmą szkody mechanicznej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Dział testów nie jest od takich pytań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Do tego zapoznaj się z reg. pkt 2, temat wyedytowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.