Mambo154 Napisano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Witam a więc a od razu do sedna sprawy , zamówiłem ten suport http://www.rowerowy.com/czesci/wklady_suporty/gigateam pierwszą opcję i okazał się zakrótki do mojej ramy w NS Core 2 2009 . I dzwoniłem wymienią mi go bez problemu tylko nie wiem który wziąć pomożecie ? Z góry dzięki . ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oxalis Napisano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 A nie masz możliwości zmierzenia starego? Tak byłoby najpewniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czaro1989 Napisano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 zmierz mufkę i powiedz im ile ma mm długości powinni coś dobrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 18 Czerwca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Dobór suportu uzależniony jest od długości mufy i korby z którą ma pracować. Producenci korb piszą w specyfikacji produktu jaki suport jest odpowiedni do korby, poszukaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.