pritus Napisano 17 Czerwca 2010 Napisano 17 Czerwca 2010 Tak jak w temacie, już od paru dni próbuje dodać zdjęcie mojego roweru w dziale "Garaż", ale jakoś nie chce pójść. Zdjęcie jest formatu jpg i ma poniżej 500 KB. Jakąś pomoc dostane w tej sprawie? :]
Root Admin Mieciu Napisano 18 Czerwca 2010 Root Admin Napisano 18 Czerwca 2010 co nie chce 'pójść'? jaki jest problem?
pritus Napisano 18 Czerwca 2010 Autor Napisano 18 Czerwca 2010 Pojawia mi się identyczny błąd jaki jest opisany w temacie '[Galeria]bład przy próbie dodania zdjęcia'
mess Napisano 18 Czerwca 2010 Napisano 18 Czerwca 2010 co nie chce 'pójść'? jaki jest problem? przy wysylaniu wyskakuje ten error, nie da sie wyslac
pritus Napisano 25 Czerwca 2010 Autor Napisano 25 Czerwca 2010 Dobra, problem rozwiązany metodą prób i błędów udało mi się dodać zdjęcie konsekwentnie zmniejszając jego jakość poprzez program PhotoFiltre(polecam). Byłem zmuszony zejść do 87,7KB
Miecho87 Napisano 15 Sierpnia 2010 Napisano 15 Sierpnia 2010 A ja mam inne spostrzeżenie - gdy dodajemy zdjęcia swojego roweru, to pierwsze dodane staje się jego (roweru) głównym. Ale gdy przeglądamy zdjęcia roweru to pierwsze dodane jest na końcu. Jest to poniekąd logiczne, ale nie wiem czy nie byłoby lepiej (i czy to w ogóle możliwe) odwrotne sortowanie po dacie dodania zdjęcia.
Koen Napisano 27 Października 2010 Napisano 27 Października 2010 Gdy próbuję dodać w garażu zdjęcie o rozmiarze powyżej 250kB, wyskakuje błąd: Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, [no address given] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. Widzę że inni mają pododawane zdjęcia o rozmiarze przekraczającym 400kB, dlatego nie rozumiem czemu u mnie jest taki problem.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.