rs8 Napisano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Panowie więc tak ostatnio jechałem i dobiegały jakieś trzaski przy "pedałowaniu" dzis sobie normalnie jade i wielki trask , tylne koło zablokowane . Co to moze być ? Uznają to na gwarancji w serwisie :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 18 Czerwca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Znaczy jak zablokowane ?? w ogole sie nie chce kręcić? Skoro jechałeś sobie spokojnie i nagle ci coś grzmotło z tyłu to raczej na gwarancji powinni to uznac i wymienić a co sie stało cieżko wyczuć, skoro koło sie zablokowało cos z piastą chyba ze tylko pedały sie zablokowały to moze być suport. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rs8 Napisano 18 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Tylko tylne koło , sciągnołem łancuch z korby i pedałami swobodnie dało sie kręcić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Prawdopodobnie poszła jedna z kulek w tylnej piaście i zblokowała całe koło. Wymiana kulek samemu z 5 zł. Jeśli rower na gwarancji to spokojnie uznają. Pozdrawiam i trzymaj się regulaminu temat wyedytowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rs8 Napisano 19 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Dzis własnie próbowałem odkręcic koło z ramy , mezyłem się z tym 1,5h kluczem i niby kluczem elektrycznym ale nie dąło rady tego odkręcić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.