Saymon Napisano 17 Czerwca 2010 Napisano 17 Czerwca 2010 Witam! Jestem nowym forumowiczem, więc nie wiem czy to wypali, ale szukam chętnej osoby do wspólnych przejażdżek, wycieczek, wypraw. Jestem ze Strzeszyna Greckiego (Poznań), do zawodnika raczej mi daleko, ale chętnie się trochę zmęczę na dwóch kółkach, a wiadomo w ekipie zawsze raźniej;) Mam 24 lata, jeśli dla kogoś ma to jakieś znaczenie:] Nie wiem, czy coś takiego już funkcjonuje, ale może w perspektywie byłoby możliwe zorganizowanie jakiejś większej grupy ze Strzeszyna i okolic?
Mod Team michuuu Napisano 17 Czerwca 2010 Mod Team Napisano 17 Czerwca 2010 Witam! Jestem nowym forumowiczem, więc nie wiem czy to wypali, ale szukam chętnej osoby do wspólnych przejażdżek, wycieczek, wypraw. Jestem ze Strzeszyna Greckiego (Poznań), do zawodnika raczej mi daleko, ale chętnie się trochę zmęczę na dwóch kółkach, a wiadomo w ekipie zawsze raźniej;) Mam 24 lata, jeśli dla kogoś ma to jakieś znaczenie:] Nie wiem, czy coś takiego już funkcjonuje, ale może w perspektywie byłoby możliwe zorganizowanie jakiejś większej grupy ze Strzeszyna i okolic? Gdzie najczęściej pomykasz? Nie miałbym do Ciebie daleko.
Saymon Napisano 17 Czerwca 2010 Autor Napisano 17 Czerwca 2010 Przeważnie krótkie wypady na Strzeszynek i Rusałkę dookoła;) Ale już mi się nie chce tak samemu w kółko szorować - prawie każdy krzak znam;) Dzisiaj mnie naszło na Murowaną przez Biedrusko. Generalnie jestem otwarty na wszelkie propozycje:) Może jakiś wypad jeszcze dzisiaj byśmy zmontowali?
Mod Team michuuu Napisano 17 Czerwca 2010 Mod Team Napisano 17 Czerwca 2010 Aktualnie leczę rozwaloną nogę więc posuwam mocno rekreacyjnie (raczej człapie). Jak będzie ok. to się odezwę.
nikodem Napisano 22 Czerwca 2010 Napisano 22 Czerwca 2010 odzywa się Strzeszyn Grecki (ostatnio głównie szosa trek 5000-szary) strój różne wariacje ale głównie niebiesko biały "Tarnovia") jeżeli dobrze pamiętam, to jeszcze DużyMarek jest z greckiego Ja niestety na razie nie nadaję się na rowerek... wywaliłem się na wyścigu i jestem na etapie tworzenia strupów :/
TocaS Napisano 23 Czerwca 2010 Napisano 23 Czerwca 2010 Zastanawia mnie zawsze kto rano jeździ lutycką w stronę smochowic kolo 7:35 na fioletowym rowerze. Myślałem właśnie, że może z tych okolic ktoś.
Pyradox Napisano 24 Czerwca 2010 Napisano 24 Czerwca 2010 Znam jednego co widział fioletowe słonie, ale nie wiem czy TocaS też bierze to samo
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.