Skocz do zawartości

[Pagórki] koło Warszawy?

rajsca

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie

Szukam miejsca najbliżej Warszawy gdzie można pojeździć rowerem po pagórkach. Interesuje mnie jednodniowy wypad.

Wstępnie myślałam o Nałęczowie, podobno tam jest fajnie.

Może ktoś zna miejsca jeszcze bliżej?

Będę wdzięczna za wszelkie pomysły.

Pozdrawiam

Dorota

ps. przepraszam, jeśli dubluję temat, niestety jestem w pracy i nie mam zbyt dużo czasu, żeby przeszukiwać forum.

Tym nałęczowie?

http://www.zumi.pl/trasa.html?loc1=Warszawa%2C+Rac%B3awicka+36&loc2=na%B3%EAcz%F3w&byCar=on&cId1=&sId1=&cId2=&sId2=

Jeśli tak to gratuluję pary w nogach przy takim blisko :D

Za kabatami przy ośrodku wypoczynkowym jest krótka trasa małogórkowa+zamknięta część lasu kabackiego. W Kampinosie też są takie większe krecie kopce miejscami ale nazywanie ich górką to profanacja górek. Ja jeżdżę po rozładowaniu ruchu w centrum ew. Agrykola góra-dół. Smutna warszawska rzeczywistość.

Proponuję jechać od razu do Kazimierza Dolnego. Mam tam działkę i dzięki temu miejscu wkręciłem się w rower. Jadąc na południe od Kazimierza wzdłuż Wisły przecina się Mięcmierz (skansen live) i dalej jakieś kilka km proso jest największe wzniesienie bodaj aż do Bieszczad. Trasy bywają trochę kamieniste i strome, ale chyba o to chodziło?:yes:

Proponuję jechać od razu do Kazimierza Dolnego.[...]

Myślę, że i tak rozpoczniemy wyprawę od Kazimierza.

Jeśli by Ci się chciało zrobić mapkę proponowanej trasy, ew. listę miejscowości przez które ona by przebiegała

Będę bardzo wdzięczna.

Pozdrawiam

Dorota

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...