Skocz do zawartości

[rower] Unibike Evolution 09 czy 10

kzysek92

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Sorry że tutaj ale do takiej drobnostki uznałem że nie warto zakładać nowego tematu, a mianowicie kupiłem licznik Sigmy 1609 i nie wiem w jakiej jednostce jest podawana przebyta droga jak na razie to 8.28 jakoś dużo chyba :) i jeszcze przy wprowadzaniu wielkości kół pierwsza liczba jest wprowadzana przed kropką czyli jeżeli w moim przypadku jest to 2135 to wprowadzam 2.135 sorry za banalne pytania ale cóż niepewność mnie gnębi :)

Napisano
  W dniu 9.07.2010 o 21:29, kzysek92 napisał:

Sorry że tutaj ale do takiej drobnostki uznałem że nie warto zakładać nowego tematu, a mianowicie kupiłem licznik Sigmy 1609 i nie wiem w jakiej jednostce jest podawana przebyta droga jak na razie to 8.28 jakoś dużo chyba :) i jeszcze przy wprowadzaniu wielkości kół pierwsza liczba jest wprowadzana przed kropką czyli jeżeli w moim przypadku jest to 2135 to wprowadzam 2.135 sorry za banalne pytania ale cóż niepewność mnie gnębi :)

Jeżeli masz podany dobry obwód koła to 8.28 = 8,28km / 8280m .

P.S. jakie masz opony? U mnie dla 2,00" opony wyszedł 2124mm obwód koła, ale jak wiadomo opona oponie nierówna.

Napisano
  Cytat
P.S. jakie masz opony? U mnie dla 2,00" opony wyszedł 2124mm obwód koła, ale jak wiadomo opona oponie nierówna.

SCHWALBE RACING RALPH

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.