mission Napisano 16 Czerwca 2010 Napisano 16 Czerwca 2010 Hello, Przymierzam sie do zakupu Enduro (przesiadka z Hardtaila). Szukam czegos bardzo wytrzymalego, z przyzwoitym osprzetem, przy dobrym stosunku wartosc/cena. Moja waga to 90kg. Zainteresowal mnie rower Poison Curare Xn http://www.poison-bikes.de/frame.php?MakeLang=deutsch&MakeLangID=1&lay1=1&lay2=3&lay3=0&lay4=&prodid=201010407-410 cena tego modelu to okolo 6100zl. Niestety, ostatnio bardzo kiepsko u mnie ze znajomoscia sprzetu i nie jestem na czasie. Czy moge Was prosic o ocene tych komponentow?
Schwefel Napisano 16 Czerwca 2010 Napisano 16 Czerwca 2010 Tu napisano chyba wszystko o tej ramie. Jak się nie zniechęciłeś po przeczytaniu tego to pytaj dalej.
mission Napisano 17 Czerwca 2010 Autor Napisano 17 Czerwca 2010 Tu napisano chyba wszystko o tej ramie. Jak się nie zniechęciłeś po przeczytaniu tego to pytaj dalej. No i niestety sie zniechecilem Dzieki za odpowiedz! Bede szukal jednak porzadniejszej ramy ze slabszym osprzetem, pod modernizacje w przylosci. Dodam jeszcze ze otworzylem osobny topic. <-- poszukuje jakiejs alternatywy...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.