Skocz do zawartości

[Powerade Suzuki MTB] Maraton Międzygórze 19.06.2010

teryuu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co jest, maraton już w sobotę, a tu jeszcze nie ma tematu? :( Wybiera się ktoś? Szykuje się zmieniona trasa i niezbyt ciekawa pogoda. Mimo wszystko to i tak jeden z łatwiejszych maratonów w serii.

A tak jeszcze odrobina prywaty, jedzie ktoś z Poznania, lub przez Konin, i miałby wolne miejsce dla forumowicza?

Napisano

coz, mysle ze mozna sie nastawiac na pobijanie jakis rekordow szybkosci, z tego co pisal jeden czlowiek na forum g. po tych szutrach da sie latac w dol 70kmh :)

Napisano

będę oczywiście, mega :)

faktycznie, w Międzygórzu można rozwijać takie prędkości, trzeba uważać tylko na ostatniej technicznej sekcji, gdzie w zeszłym roku wyłożyło się sporo ludzi B)

Napisano

Kuku --> w tym roku tej sekcji nie ma, przynajmniej tak wyglada z mapy. Zreszta ona raczej byla "techniczna" :D. Jedyna trudnosc to jedno drzewo z korzeniami. Za to jest techniczny zjazd w okolicach schroniska na Sniezniku.

Tez jade, giga nr 3030 ;). Mam nadzieje ze w koncu dojade do mety bez rozcietej opony :D.

Napisano

Wiem, to było takie z przymrużeniem oka :D

Pamiętam, że tam się korki robiły do przejazdu w zeszłym roku.

Napisano

back. jechalo mi sie super, aczkolwiek naped w blocie znowu dal mi w dupe. te 2 podjazdy upadlajace, ale i za######iste. super maraton, naprawde klasa, niby taki latwy technicznie, a nameczyc sie trzeba jak diabli ;)

ps: mega 67 open

Napisano

swietny maraton, można zapiec się na podjeździe i później trochę odpocząć na zjeździe, co rzadko zdarza się u Golonki :P

zjazd ze Śnieżnika - rewelacja ;)

148/open, słaaaabo, ale złapałem kapcia i na pierwszym checkpoincie byłem 307., więc przeskok ogromny, szczególnie, że początek jechałem z Dornifem, który wylądował ostatecznie na 76. pozycji open :)

Napisano

Ja właściwie w dzień zawodów zdecydowałem się na start i pojechałem jako MINImalista :)

18 miejsce w open z czego nie jestem nadmiernie zadowolony, znowu dała znać moja nadmierna ostrożność na zjazdach - wyprzedziło mnie z 5 osób na ostatnich 3 kilometrach, które właśnie były z górki :/

Za rok na pewno pojadę na mega.

Napisano

Fajny maraton, jeden z lepszych w tym roku. Noga podawala na podjazdach, co prawda pod koniec oslablem, na drugim checkpoincie bylem 43, a ostatecznie wyladowalem 75 open na giga :rolleyes:. Ale i tak to moj zyciowy rezultat, wiec jestem zadowolony. Sympatyczny byl ten ostatni mini podjezdzik obok koni :D.

Pogoda tez dopisala, idealna na sciganie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...