Gość edek Napisano 16 Czerwca 2010 Napisano 16 Czerwca 2010 siemka chcialem sie dowiedziec czy znacie jakies sklepy internetowe gdzie moglbym kupic i czy w ogole jest mozliwosc dostania takiej srubki ktora mocuje tylnia przezutke (sram 3.0) zaznaczylem na zdjeciu gdzie ona idzie klik jakims cudem "zginela" mi ona oO przezutka trzyma sie na mocowaniu od kola... niby trzyma sie dosc mocno ale wolalbym byc bardziej pewny tego mocowania ;b szukalem troszke po roznych sklepach\allegro etc ale wszedzie sa tylko sruby do shimano :/ znalazlem niby takie cos (najbardziej podobne do tego co bylo) klik ale nie wiem czy to bedzie dobre
kubek20 Napisano 17 Czerwca 2010 Napisano 17 Czerwca 2010 No, tylko to jest śruba od haka przerzutki, a nie od samej przerzutki. Podjedź do sklepu/serwisu może taką mają, a ta co podałeś nie będzie pasować
marsman Napisano 17 Czerwca 2010 Napisano 17 Czerwca 2010 http://www.allegro.pl/item1076497994_hit_sruba_do_haka_przerzutki_alu_sklep_w_wa.html
Pytanie
Gość edek
siemka
chcialem sie dowiedziec czy znacie jakies sklepy internetowe gdzie moglbym kupic i czy w ogole jest mozliwosc dostania takiej srubki ktora mocuje tylnia przezutke (sram 3.0)
zaznaczylem na zdjeciu gdzie ona idzie klik
jakims cudem "zginela" mi ona oO
przezutka trzyma sie na mocowaniu od kola... niby trzyma sie dosc mocno ale wolalbym byc bardziej pewny tego mocowania ;b
szukalem troszke po roznych sklepach\allegro etc ale wszedzie sa tylko sruby do shimano :/
znalazlem niby takie cos (najbardziej podobne do tego co bylo) klik ale nie wiem czy to bedzie dobre
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.