LosKaczor Napisano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Witam serdecznie, niedawno zacząłem szaleć na pierwszej szosie i doszedłem do wniosku, że warto zainwestować w nakrycie głowy chroniące mój łeb. Co polecicie w jakieś znośniej cenie(powiedzmy do 200zł)? A może warto więcej zainwestować. A tak dodatkowo, to jakieś opinie o tym co wy używacie dla bezpieczeństwa głowy i jak się to sprawuje. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LosKaczor Napisano 17 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Słyszałem, że firma MET jest niezła. Rozmiar 52-57, 54-61 z decathlonu były ok rozmiarowo. Jak ktoś może to niech ktoś coś na szosę poleci. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 od groma masz kasków, weź coś co się po prostu spodoba, zwróć uwagę wentylacje tu masz met: Aliseo Zefiro mi sie w okolicach tej ceny podoba kellys rocket, prezentuje sie fajnie, dobra wentylacja i siateczka ochronna(bardzo sie przydaje), do tego cena przystepna -> http://allegro.pl/item1074435287_kask_kellys_rocket_czerwony_m_l_krakow.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 tu masz wyprzedaż Meta po co przepłacać http://velo.pl/produkty/wyprzedaz/?m=9&pk=%&id=1529 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soleo Napisano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 A nie wydaje się Wam, że Rocket Kellysa to bardzo fajna kopia Giro Ionos tudzież Atmos? Ciekawe tylko jak z jakością. Od paru lat mam Kellys Exbone - też fajny na szosę, ładnie wykonany, dobrze trzyma się na mojej jajowatej czaszce. Ale pragnę nowości, więc chyba kupię Rocketa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 http://www.allegro.pl/item1077408477_kask_rowerowy_bell_alchera_sport_roz_59_62.html ja uzywam takiego, boli troche, ze 5 lat temu dalem za niego 340zl ale kask daje rade i prezentuje sie swietnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Posiada już ktoś Kellysa Rocket ? Przydałoby się jakies zdjęcie real. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekSiedlce Napisano 23 Września 2010 Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Od zeszłego roku używam Met Volo. Dość lekki (wg producenta 260g) i ma dobrą wentylację. Niestety przy brzegach plastik odkleja się od styropianu. W tej sytuacji trudno polecić. Szkoda, że wyrzuciłem paragon, bo bym reklamował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.