82koval Napisano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Dzięki Panowie za super wyprawę. W Sosnowcu byłem o 20.54 I sorki za spowalnianie między Ojcowem a Olkuszem ale na tych górkach miałem niezły kryzys, na szczęście od Olkusza już puściło i jechało mi się o wiele lepiej Na następną wyprawę chętnie pojadę, no w zależności od kilometrażu Teraz prysznic wzięty i na pępkówkę do Opola, coś czuje że 1 piwo i odpłynę Jeszcze raz dzięki i do usłyszenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 super wycieczka również dziękuje i liczę, że uda się następne zorganizować 82koval to była wycieczka i najważniejsze, że wszyscy razem dojechalismy, tempo byloby wolniejsze ale spieszylo mi sie bo nie mialem lampek, udanej imprezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyling Napisano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Ja oczywiście też dziękuję za wycieczke, 150km zrobione No zobaczymy, może uda się jakąś następną wykombinować Pozdrawiam wszystkich uczestników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel90 Napisano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Macie jakieś zdjęcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Ja rowniez dziekuje, kryzys tez mialem ale przed Ojcowem, pozniej juz jak mlody Bog Koval powiadasz 1 piwo i odplyniesz, my z Szyligiem wypilismy jeszcze 3 i tez dosc Pozdrawiam i do zas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
82koval Napisano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 skończyło się na 3 i spanie mnie chwyciło do zobaczenia zaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reniferro Napisano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Witam. Ja również chciałem podziękować za super wycieczkę wszystkim i mam nadzieję, że uda się jeszcze jakąś następną zorganizować. Te parę zdjęć które zrobiłem postaram się jakoś wieczorem wrzucić na serwer. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reniferro Napisano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Witam. Przesyłam obiecane wcześniej parę fotek z wycieczki do Krakowa, co prawda są one robione tylko pod zamkiem w Tenczynku ... Link Szyling : czekam na wasze fotki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anima262 Napisano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Witam. Przesyłam obiecane wcześniej parę fotek z wycieczki do Krakowa, co prawda są one robione tylko pod zamkiem w Tenczynku ... Link Szyling : czekam na wasze fotki. Pozdrawiam Hej, pod tym linkiem do ściągnięcia jeszcze kilka fotek. Niedużo ale zawsze coś http://www.sendspace.com/file/6d5kvr Dziękuję za wycieczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
82koval Napisano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Dzięki za fotki i do następnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javman Napisano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 wrocilem z chorwacji i jesli jeszcze kiedys bedziecie mieli ochote zrobic podobny wypad to ja chce sie przyłączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.