Mixer Napisano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Witam i pytam znawców tematu...jako że to będą moje pierwsze SPD i nie wiem jakie kupić... Shimano SH-M076 + PD-M520 czy Louis Garneau trail x-grip + PD-M520 Mógłbym was prosić o jakieś wskazówki odnośnie kupna SPD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Witam. Jeśli celujesz w tej grupie cenowej to polecam te buty gdyż posiadają one pasek w górnej części zamiast rzepu no i np pedałyktóre wymieniłeś dostaniesz u tego samego sprzedawcy za 74 zł. + przesyłka 16 więc ten zestaw będzie lepszy i tańszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1111 Napisano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Posiadam buty LG x-grip, są to moje pierwsze butki spd więc nie porównam do innych, ale są porządnie wykonane, wygodne, sztywne, bardzo dobrze wietrzą stopę - czuć wiatr przelatujący przez nie w czasie jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mixer Napisano 15 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 fajne i pewnie są dobre tylko że problem tkwi w jednym małym szczególe...mam rozmiar 48 a nie ma wystawionych takich są tylko na zamówienie i cena wynosi nie 221 zł tylko 249...dlatego patrzyłem tamte co wkleiłem...a czy rzeczy z czasem użytkowania nie będą się same odklejać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.