Maciek285 Napisano 15 Czerwca 2010 Napisano 15 Czerwca 2010 Witam. Jestem nowy na forum i mam pytanie, czy można wymienić goleń dolną w SR SUNTOUR Axon na jakieś inne z taką samą średnicą wewnętrzną ??
blair7 Napisano 15 Czerwca 2010 Napisano 15 Czerwca 2010 A dlaczego chcesz wymienic? uszkodzona masz? Jesli tak to napisz do eurobike zapytanie o nowa golen.
Maciek285 Napisano 16 Czerwca 2010 Autor Napisano 16 Czerwca 2010 Tak, goleń jest popsuta, ma urwane mocowania na koło.
enduroriderPL Napisano 17 Czerwca 2010 Napisano 17 Czerwca 2010 Maciek285 teoretycznie jest taka możliwość. Musiałbyś dobrać golenie, które są z takim samym rozstawem, średnicą lag oraz dolne otwory są takiej samej średnicy jak w Twoich obecnych goleniach. Niestety bez eksperymentu się nie obejdzie.
blair7 Napisano 17 Czerwca 2010 Napisano 17 Czerwca 2010 Mysle ze w eurobike beda miec takie czesci. Inna sprawa ze moze sie to okazac drogie. Innym sposobem bedzie znalezienie uszkodzonego na allegro, ale uszkodzonego w inny sposob niz twój.
Maciek285 Napisano 22 Czerwca 2010 Autor Napisano 22 Czerwca 2010 W amortyzatorze sama włącza mi się blokada, rozebrałem amortyzator i w prawej komorze jest kartridż olejowy i on podczas powolnego wciskania chodzi dobrze, ale gdy wcisnę go gwałtownie odrazu się blokuje. Proszę o pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.