Skocz do zawartości

[drużyna] Kolarska Drużyna Szpiku

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej!

Zainteresowanie Kolarską Drużyną Szpiku nie słabnie, a wręcz przeciwnie.

Zatem jeszcze raz pozwolę sobie na poinformowanie jak najprościej trafić do Drużyny:

1 krok:

irimi czyli ja, zajmuję się organizowaniem koszulek i spodenek, zatem proszę o przesłanie następujących danych na e-mail: stasikr@up.poznan.pl: Tylko na e-mail, bo na forum rzadko bywam!

imię i nazwisko, adres, rozmiar koszulki, rozmiar spodenek.

Koszulki i spodenki zamawiam w Nowatexie, gdy się zbierze jakieś 10 zamówień. Tu jest rozmiarówka:

KOSZULKI MĘSKIE

KOSZULKI DAMSKIE cena koszulek: 49zł

SPODENKI cena spodenek 85zł (bez wkładki 10zł taniej (75zł), na gumie zamiast szelek 25zł taniej (60zł))

WIATRÓWKI, których projekt wygląda TAK. Cena wiatrówki 140zł.

Bierzemy modele: 916 00 E (koszulka męska), 906 01 A KR (koszulka damska), 964 08 K (spodenki), 94300D (wiatrówka).

Oczywiście części garderoby można zamawiać oddzielnie. Dostępne są także bandamy (cena 20zł) i czapeczki Drużyny Szpiku (cena 20zł).

Jeśli ktoś jest naprawdę nietypowy (rożnego rodzaju Pudzianowscy, sumici bądź "kind of Twiggy" ;-) ) to proszę jeszcze podać obwód w klacie i w pasie.

2. krok.

Ogromna prośba aby na adres Kamili: kamila@druzynaszpiku.pl oraz Bogdana: bogdan@druzynaszpiku.pl wysłać taką oto wypełnioną ankietę:

Imię:

Nazwisko:

Nick:

Miasto:

Adres email:

jeżdżę rowerem bo...

jestem w drużynie bo...

Można dodać jakieś swoje zdjęcie. Trafi to na stronę Drużyny Szpiku do działu "członkowie" i pozwoli uaktualnić dane o ilości członków drużyny.

Pozdrawiam i zapraszam do Drużyny. :-D

Jeśli macie jakieś pytania lub wątpliwości kierujcie je do mnie lub do irimiego.

PS. Fotki strojów zrobione przez zorrospecialized:

sdc10659d.th.jpgsdc10660a.th.jpgsdc10661p.th.jpgsdc10662n.th.jpg

Napisano

Być może ktoś już zadał to pytanie, ale jestem na tyle leniwy, że nie przeczytam całego tematu. Mam nadzieję, że zostanie mi to wybaczone:).

Otóż osobiście nie mogę być dawcą szpiku, ale popieram tę szlachetną ideę. Mógłbym więc do Was, drodzy Koledzy i Koleżanki dołączyć? Będzie mi bardzo miło. Ciuchów rowerowych od razu nie kupię (jestem biednym studentem), ale jak będę miał kasę to zrobię to z miejsca!

• 1 rok później...
Napisano

niedawno zdeklarowałam chęć zostania potencjalną dawczynią szpiku- czekam jednak jeszcze na swój numer rejestracyjny (już 3 czy 4 ms będzie)

Kurcze, a jak pare lat temu dawalam krew do bazy dawcow to poszlam na klinike, oddzial transplantologii, pobrali i tyle bylo calej zabawy.. :o  nic nie wiem o jakims czekaniu miesiacami na numerki, ale moze to sie z czasem zmienilo..

No i nic wtedy nie slyszalam o zadnych beziglowych metodach na sline. Jesli to dziala, to super, bo wiem po moim bracie, jak bieleje caly na sama mysl o kluciu :pinch:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...