KeenJow Napisano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Witam. Zakupiłem koszyk PRO Fiberglass, no i niestety mój zwykły plastikowy bidon nie wchodzi do niego (bardzo, bardzo ciężko). Jedynym rozwiązaniem jest aluminiowy bidon Sigga, który żona przywiozła ze Szwajcarii. Trochę mi on nie odpowiada, bo ma nie osłonięty ustnik, mimo że wygląda fajnie (nawet mocno porysowany). Sigg ma średnicę nie większą od 71mm na całej wysokości. Plastiki mają czasami 72mm, ale później rozszerzają się do 74mm, nawet firmy Pro (de facto to i tak bidony Elite). Znacie jakieś plastikowe bidony o średnicy do 71 mm z chronionym ustnikiem (nie termiczne) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KeenJow Napisano 30 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Czyli aluminiowy Sigg jest jedyną alternatywą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.