kubaka Napisano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Dzisiaj 14.06.2010 w okolicach ul.Nowowiejskiej we Wrocławiu pozostawiłem w klatce schodowej rower author a-gang na 2 minuty (poszedłem po klucz do rowerowni do mieszkania), po powrocie na z 1 pietra na parter roweru już nie było. Jeśli ktoś zauważy to najlepiej nich dzwoni 518 715 644. dodaje zdjcie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ins4ne Napisano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Widać sąsiad sobie wsycił. Jak masz meneli w bloku to warto popytać innych okolicznych meneli o ten rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gofe111 Napisano 29 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Jestem na 80%pewny,że widziałem ten właśnie rower jak ktoś na nim przejeżdżał po ulicy Krzyckiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.