Skocz do zawartości

Karpacz

mariusz10

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Sa moze chetni do objechania karpacza na rowerku w jakis piekny weekend?jak Cos to pisac;) pozdrawiam wszystko jest do ustalenie,tylko zeby byl ktos chetny

Napisano

Ja jestem z okolic Karpacza. Chętnie bym się wybrał z Tobą ale niestety jeszcze jestem za słaby na takie górskie odcinki i raczej nie dałbym rady :)

Napisano

Najlepiej ciapągiem do Jeleniej. Podjazd z plecakiem do Karpacza na rozgrzewkę jak znalazł :)

hehe w sumie tez tak myslalem,do Wroclawia bym mogl przyjechac bo tam czesto bywam i bysmy ruszyli..jeden dzien,dwa co Was interesuje?

Napisano

jak bedziecie mieli termin ustalony dajcie tutaj info o której zbiórka np przed PKP w Jeleniej to moze kilku nas tubylców podjedzie :)Wystarczy np napisac "Dzien, Godzina zbiórka na pkp czekamy na inncyh bikerów do 20 min potem ruszamy" Jakie tempo preferujecie i jakie doswiadczenie w górach macie bo ja moze bym sie skucił ale z moja kondycja ostanio ciezko heehe

Napisano

Wszyscy mowia ze maja kiepska kondycje a na koniec to ja zostaje w tyle :icon_redface:

W gorach jeszcze nie jezdzilem. Ale jakos to bedzie :) Zawsze mozna pieszo pozwiedzac.

Ja odpadam na przelomie lipca i sierpnia, wiec mam nadzieje ze wczesniej dojdzie wyjazd do skutku.

Napisano

jak bedziecie mieli termin ustalony dajcie tutaj info o której zbiórka np przed PKP w Jeleniej to moze kilku nas tubylców podjedzie :)Wystarczy np napisac "Dzien, Godzina zbiórka na pkp czekamy na inncyh bikerów do 20 min potem ruszamy" Jakie tempo preferujecie i jakie doswiadczenie w górach macie bo ja moze bym sie skucił ale z moja kondycja ostanio ciezko heehe

Popieram :)

• 1 miesiąc temu...
Napisano

odświeżę temat, byliście? macie jakieś ślady gps? najprawdopodobniej będę wybierał się w te okolice poszukuje jakiś ciekawych tras, raczej łatwych, w terenie.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...