mariusz10 Napisano 14 Czerwca 2010 Napisano 14 Czerwca 2010 Sa moze chetni do objechania karpacza na rowerku w jakis piekny weekend?jak Cos to pisac;) pozdrawiam wszystko jest do ustalenie,tylko zeby byl ktos chetny
Schakal Napisano 15 Czerwca 2010 Napisano 15 Czerwca 2010 Ja jestem z okolic Karpacza. Chętnie bym się wybrał z Tobą ale niestety jeszcze jestem za słaby na takie górskie odcinki i raczej nie dałbym rady
MixingHead Napisano 15 Czerwca 2010 Napisano 15 Czerwca 2010 To zalezy jakiej kondycji oczekujesz od pozostalych.
mariusz10 Napisano 15 Czerwca 2010 Autor Napisano 15 Czerwca 2010 To zalezy jakiej kondycji oczekujesz od pozostalych. jazda w wolnym tepie,rekreacja nie zawody:)
argusiol Napisano 15 Czerwca 2010 Napisano 15 Czerwca 2010 Jeśli termin wakacyjny to się piszę. Okolice rzeczywiście piękne do jazdy.
MixingHead Napisano 16 Czerwca 2010 Napisano 16 Czerwca 2010 To i ja sie pisze. Jakbym przegapil jakis ruch w temacie to moje gg jest dostpne.
mariusz10 Napisano 16 Czerwca 2010 Autor Napisano 16 Czerwca 2010 a jak z transportem?pociag,czy moze autem i rowery ze soba hmmm?
argusiol Napisano 16 Czerwca 2010 Napisano 16 Czerwca 2010 Najlepiej ciapągiem do Jeleniej. Podjazd z plecakiem do Karpacza na rozgrzewkę jak znalazł
mariusz10 Napisano 16 Czerwca 2010 Autor Napisano 16 Czerwca 2010 Najlepiej ciapągiem do Jeleniej. Podjazd z plecakiem do Karpacza na rozgrzewkę jak znalazł hehe w sumie tez tak myslalem,do Wroclawia bym mogl przyjechac bo tam czesto bywam i bysmy ruszyli..jeden dzien,dwa co Was interesuje?
argusiol Napisano 16 Czerwca 2010 Napisano 16 Czerwca 2010 Im więcej dni tym lepiej, tras nie zabraknie. Dwa dni na pewno, na jeden nie opłaca się jechać.
MixingHead Napisano 16 Czerwca 2010 Napisano 16 Czerwca 2010 Nie mam zastrzezen. Im wiecej tym lepiej. Bede zdychal, ale coz.
biker80JG Napisano 17 Czerwca 2010 Napisano 17 Czerwca 2010 jak bedziecie mieli termin ustalony dajcie tutaj info o której zbiórka np przed PKP w Jeleniej to moze kilku nas tubylców podjedzie :)Wystarczy np napisac "Dzien, Godzina zbiórka na pkp czekamy na inncyh bikerów do 20 min potem ruszamy" Jakie tempo preferujecie i jakie doswiadczenie w górach macie bo ja moze bym sie skucił ale z moja kondycja ostanio ciezko heehe
MixingHead Napisano 18 Czerwca 2010 Napisano 18 Czerwca 2010 Wszyscy mowia ze maja kiepska kondycje a na koniec to ja zostaje w tyle W gorach jeszcze nie jezdzilem. Ale jakos to bedzie Zawsze mozna pieszo pozwiedzac. Ja odpadam na przelomie lipca i sierpnia, wiec mam nadzieje ze wczesniej dojdzie wyjazd do skutku.
Schakal Napisano 22 Czerwca 2010 Napisano 22 Czerwca 2010 jak bedziecie mieli termin ustalony dajcie tutaj info o której zbiórka np przed PKP w Jeleniej to moze kilku nas tubylców podjedzie :)Wystarczy np napisac "Dzien, Godzina zbiórka na pkp czekamy na inncyh bikerów do 20 min potem ruszamy" Jakie tempo preferujecie i jakie doswiadczenie w górach macie bo ja moze bym sie skucił ale z moja kondycja ostanio ciezko heehe Popieram
daid Napisano 8 Sierpnia 2010 Napisano 8 Sierpnia 2010 odświeżę temat, byliście? macie jakieś ślady gps? najprawdopodobniej będę wybierał się w te okolice poszukuje jakiś ciekawych tras, raczej łatwych, w terenie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.