Skocz do zawartości

[Tatry] wycieczka rowerem po górach

alken14

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! W tym roku wybieram się w góry - Tatry z rowerem.. i moje pytanie.. czy ktoś był już w tamtych terenach? będę mieszkała w Zakopanem, więc może ktoś się orientuje jakie fajne są do przebycia trasy gdzie jest dozwolony wjazd rowerem..

Hej, sprawdz TU . Byłem w Tatrach z rowerem 2 lata temu co prawda tylko na 2 dni ale to wystarczyło. Trasy w obrębie TPN plus Gubałówka zrobiłem w 1 dzień, a w drugi poszedłem na Giewont. Moze poza parkiem jest gdzie jezdzic, pomiedzy okolicznymi miejscowosciami, ale na terenie TPN jak widać na stronie bida straszna. Drugi raz z rowerem w Tatry nie pojadę, bo tam po prostu nie ma gdzie jezdzic. Ale zawsze można zrobić sobie piesze wycieczki, a wtedy to juz inna bajka :)

alken14 pytała o trasy gdzie jest dozwolony wjazd rowerem, dlatego pomyslalem ze chodzi o sciezki na terenie TPN i wlasnie do obszaru Parku odnosi sie moje stwierdzenie że "nie ma gdzie jezdzic". A objezdzanie Tatr asfaltami rzeczywiscie moze byc fajnym rozwiazaniem i moglaby to byc spoko wyprawa :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...