alken14 Napisano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Witam! W tym roku wybieram się w góry - Tatry z rowerem.. i moje pytanie.. czy ktoś był już w tamtych terenach? będę mieszkała w Zakopanem, więc może ktoś się orientuje jakie fajne są do przebycia trasy gdzie jest dozwolony wjazd rowerem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micferrari Napisano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 w gazecie wyborczej bodajże jutro będzie fajna mapka z planem zakopanego i tatr i będą tam zaznaczone trasy rowerowe polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amun Napisano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 http://www.ustaska.pl/trasy-rowerowe-w-tatrach.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelll Napisano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Hej, sprawdz TU . Byłem w Tatrach z rowerem 2 lata temu co prawda tylko na 2 dni ale to wystarczyło. Trasy w obrębie TPN plus Gubałówka zrobiłem w 1 dzień, a w drugi poszedłem na Giewont. Moze poza parkiem jest gdzie jezdzic, pomiedzy okolicznymi miejscowosciami, ale na terenie TPN jak widać na stronie bida straszna. Drugi raz z rowerem w Tatry nie pojadę, bo tam po prostu nie ma gdzie jezdzic. Ale zawsze można zrobić sobie piesze wycieczki, a wtedy to juz inna bajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boney Napisano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 nie ma gdzie jezdzic? ;/ mozesz sobie zrobic wypad na kilka dni dookoła tatr ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelll Napisano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 alken14 pytała o trasy gdzie jest dozwolony wjazd rowerem, dlatego pomyslalem ze chodzi o sciezki na terenie TPN i wlasnie do obszaru Parku odnosi sie moje stwierdzenie że "nie ma gdzie jezdzic". A objezdzanie Tatr asfaltami rzeczywiscie moze byc fajnym rozwiazaniem i moglaby to byc spoko wyprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duzyninja Napisano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Jak w Tatry to na Słowację http://www.tanap.sk/slovensky/cyklo.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.