ravciu1 Napisano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 witam. mam problem, nie wiem jaki rozmiar tarczy załorzyć do amorka Marzocchi Bomber z3 Flylight 100z 2000 roku żeby nie łapał luzów. głównie jeżdże po mieście, troche po górach, czasem jakieś hopki. jak ktoś wie coś na ten temat prosze o pomoc. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamill Napisano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Ile ważysz? Jeśli nie robisz dużo zjazdów to myślę że nawet 160mm powinno wystarczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravciu1 Napisano 13 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Ile ważysz? Jeśli nie robisz dużo zjazdów to myślę że nawet 160mm powinno wystarczyć. waze jakieś 75 kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 13 Czerwca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Moim zdaniem 160 mm powinno być ok. Tym bardziej, że konstrukcja nie należy do najmłodszych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziekk Napisano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 W górach 160 mm to może być mało. Co to za hamulec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravciu1 Napisano 17 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 W górach 160 mm to może być mało. Co to za hamulec? avid juicy 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enduroriderPL Napisano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 160mm jest bezpieczne dla widelca, ale w górach tarcze bardzo łatwo zagotować. Jeżeli nie jeździsz oporowo w dół to powinno być ok. Przy J3 160mm bedzie ok, ale pamietaj że w górach łatwo taką tarcze zagotować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.