Skocz do zawartości

[rower]Ns Bikes Metropolis 2 2010

Ziom2009

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam drogich forumowiczów.

Zwracam sie do was z pośbą o radę czy opłaca sie kupic ns metropolisa 2 z ocznika 2010 lub 2009.Jego ceny oscyluja w granicach 2400-2700zl i zastanawiam sie nad tym czy nie moglbym czegoś lepszego za tą cenę wyrwać oraz czy ten rower będzie się nadawal do ditu i lekkiego stretu.na razie jestem początkującym baikerem latam z hopek o wysokości ok 1 metra [moj poprzedni rower mi ukradziono mongoose thunderball :) ].Pod uwagę biorę tylko nowe rowery.Za pomoc bardzo dziękuję. :)

Steetu* dirtu*.Sorka czasami urywa mi litery.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Minusem tego roweru są piasty i przedni amortyzator , Dj3 to takie ładniejsze duro ( praca nawet gorsza ;O ) . No i oś 9mm z przodu na kręcenie trików jest niepewne , w DJ widziałem dużo urwanych mocowań . Reszta raczej bez zarzutu , nie wiem tylko dlaczego ktoś dał stery na kulkach i kiepskie piasty .

Napisano

Dzieki za odp ale okazalo sie ze moj budzet się trochę zwiększył i jak dobrze pojdzie beęde miał kase na wet na meto 1 z 2010.Co sądzicie o tej 'maszynie'?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...