rs8 Napisano 13 Czerwca 2010 Napisano 13 Czerwca 2010 Witam , szukam jakiejś fajnej trasy z bierunia w okolice tak około 15-20km . Zeby głownie była po lasach ewentualnie po mało ruchliwych drogach , co polecacie :?: Chodzi mo o w miare łatwą trase .
rs8 Napisano 13 Czerwca 2010 Autor Napisano 13 Czerwca 2010 Stary , ale dzis znalazłem ładną trase Bieruń->Bojszowy->jedlina->bierun n.->chełmek->oswięcim Razem dokładnie 29.8Km bardzo ładna trasa kawałek po lesie po drodze> Srednia prędkośc 24.5km/h maks 45km/h.
romekk Napisano 14 Czerwca 2010 Napisano 14 Czerwca 2010 Trasy mają być pod MTB czy szosę? - znam tu prawie każdą drogę...
romekk Napisano 15 Czerwca 2010 Napisano 15 Czerwca 2010 Najlepsza opcja to lasy kobiórsko-pszczyńskie (jak ma być krótko to wystarczy pojeździć po naszej stronie Beskidzkiej - do Jankowic lub żubrowiska)) - spokój i cisza, wjazd na Świerczyńcu. Jak ma się więcej czasu można przeskoczyć przez Beskidzką i potem w kierunku Kobióra i Żor, albo okolice Paprocan. Traska na 40 km to też lasy murckowskie - rezerwat i okolice - wjazd od Lędzin. Jak będziesz zainteresowany mogą wrzucić jakies tracki albo możemy kiedyś razem pojeździć...
rs8 Napisano 15 Czerwca 2010 Autor Napisano 15 Czerwca 2010 romekk , musze powrócic do formy ponieważ nie jezdziełm prawie rok nigdzie dalej (złamana noga)a brzuszek sie też uzbierał. romekk , jak bys mógł to uderz do mnie na gg: 5466315
romekk Napisano 15 Czerwca 2010 Napisano 15 Czerwca 2010 Możemy się umówić na niedzielę - jakieś 2h rozjazdu w spokojnym tempie po Międzygórzu mi się przyda. Z GG raczej nie korzystam, napisz na PW, dogadamy miejsce i godzinę (mieszkam zaraz przy rynku), wymienimy się nr telefonów... Przy okazji zapraszam na stronkę naszego teamu www.bodydry.airco.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.