Skocz do zawartości

Niedzielne przejazdzki - okolice rumi

marcinpiotrzkowski

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Jak by ktoś chciał pojeździć w grupie po lasach tak średnio po 60 km to zapraszam ..poki co jest nas z 5-ciu i jeździmy najczęściej w niedzielne poranki .. jutro tj 13 czerwca 6 rano z Wejherowa pod stacja skm.. kierunek krokowa

pozdrawiam Marcin

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Witam

Jak by ktoś chciał pojeździć w grupie po lasach tak średnio po 60 km to zapraszam ..poki co jest nas z 5-ciu i jeździmy najczęściej w niedzielne poranki .. jutro tj 13 czerwca 6 rano z Wejherowa pod stacja skm.. kierunek krokowa

pozdrawiam Marcin

Nie widzę chętnych wiec może opisze kilka ostatnich wyjazdów ..

Rumia-Wejherowo-Zbychowo-Rumia 40 km

Wejherowo-Bieszkowice-Sopot 67 km

Wejherowo-Krokowa-Dębki-Jastrzębia góra-Puck-Rumia 0k 100 km

Lębork-Bożepole-Strzebielino-Wejherowo-Rumia z małym błądzeniem coś ok 75 km

Wejherowo-Bieszkowice-Gdynia Chylonia-Gdynia polanka redłowska-Gdynia Orłowo-Rumia - ok 70 km

Rowerki mtb i staramy sie nie korzystać z asfaltu wmiare możliwości. Wyjeżdżamy najczęściej ok 6 rano i jeździmy do godz 12

Jutro Wejherowo-Sopot - czerwony szlak

Napisano

Fakt, 6 rano to za wcześnie :thanks:

Jakby ktoś był zainteresowany nocnymi jazdami to jutro jeden Pan z Wejherowskiego Towarzystwa Cyklistów organizuje wycieczkę w okolice Bieszkowic. Start o 19. Więcej info tutaj - zakładka forum.

Napisano

Dla mnie taka pora jest ok., szkoda że dopiero teraz tu trafiłam.

A jako, że mieszkam w Redzie....

Może następnym razem się uda.

• 2 tygodnie później...
Napisano

a asfaltem pewnie z 30 km

z Gdańska do Kartuz tak, ale nie z Gdyni do Kościerzyny lasami 60 w jedną stronę :P no to czekam z niecierpliwością na wynik w niedzielę wieczór ;)

Napisano

Śledzę ten wątek myślą, że może się dołączę, ale wczoraj pierwszy raz po wypadku byłem pokręcić rowerkiem i niestety ręka jest jeszcze za słabo zrośnięta... przynajmniej dla tras innych niż gładkie.

Za miesiąc już na pewno się podłączę... a w międzyczasie pomęczę trenażerek :icon_wink:

Napisano

Jedziemy z kumplem z Wejherowa do Gdyni czarnym (opcjonalnie czerwonym) szlakiem. Startujemy rano - myślę, że koło 8.00-9.00 w Wejherowie. Dam znać o której dokładnie.

Napisano

My dziś 85km po czarnym, czerwonym szlaku oraz po ścieżkach "na czuja" (te były najlepsze). Było kapitalnie, dużo technicznej jazdy, dla mnie super, bo wypróbowałam nowy rower w różnych warunkach. Ehhhh fajna ta moja nowa maszyna :icon_wink:

A wczoraj biegałam na orientacje w okolicach jez. straszyńskiego, z błądzeniem wyszło prawie 18km po krzaczorach :icon_wink:

Napisano

My dziś 85km po czarnym, czerwonym szlaku oraz po ścieżkach "na czuja" (te były najlepsze). Było kapitalnie, dużo technicznej jazdy, dla mnie super, bo wypróbowałam nowy rower w różnych warunkach. Ehhhh fajna ta moja nowa maszyna :thanks:

A wczoraj biegałam na orientacje w okolicach jez. straszyńskiego, z błądzeniem wyszło prawie 18km po krzaczorach :)

Czarny szlak jest fajny :-)zwłaszcza ze zbychowa na dół hehe.. jak jest choć trochę mokro to spore prędkości... jakieś pomysły na następny tydz ?? ja już coś wymyślam :-)

Napisano

ajj widze ze wszyscy cos robili :thanks: a ja autem na kaszubach bylem ... no ile ludzi w ostrzycach to szok! ble nie lubie takiej masówki...więc szybko stamtąd uciekałem. Na szczescie znam bardziej odludne miejscowki :) i tez bylo fajnie a co! :)

Napisano

Eeeeee gdzie wasz zapał chyba pogoda wszystkich wystraszyła .. słońce zginęło i forum umilkło :whistling:

jak by się kto namyślił to jedziemy 5.34 kolejka z Rumi janowa do Lęborka .. dalej jak wyżej pisałem..ok 9-tej ma padać..więc parasolki wskazane :P

Napisano

w czwartek mam ortopede to moze w nastepny weekend sie wybiore z Wami(o ile wizyta u ortopedy wyjdzie pomyślnie) :P (5.34 do dzika godzina - normalnie chyba za pokutę sobie takie pory wyznaczacie) :D

Napisano

w czwartek mam ortopede to moze w nastepny weekend sie wybiore z Wami(o ile wizyta u ortopedy wyjdzie pomyślnie) :) (5.34 do dzika godzina - normalnie chyba za pokutę sobie takie pory wyznaczacie) :P

No powiem ci ze dziś to chyba była pokuta.. 115 km dziś do 80 było oki ale później pod wiatr i myślę czy nie zamontować se stojaka do kroplówki na rowerze :) ..albo czy nie lepiej do kościoła chodzić zamiast tych wyjazdów hehe.. a plan jest żeby za dwa tyg w sobotę z Koszalina przyjechać :wallbash: .. może jakieś zdrowaśki za mnie :stupid:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...