marcinpiotrzkowski Napisano 12 Czerwca 2010 Napisano 12 Czerwca 2010 Witam Jak by ktoś chciał pojeździć w grupie po lasach tak średnio po 60 km to zapraszam ..poki co jest nas z 5-ciu i jeździmy najczęściej w niedzielne poranki .. jutro tj 13 czerwca 6 rano z Wejherowa pod stacja skm.. kierunek krokowa pozdrawiam Marcin
marcinpiotrzkowski Napisano 17 Lipca 2010 Autor Napisano 17 Lipca 2010 Witam Jak by ktoś chciał pojeździć w grupie po lasach tak średnio po 60 km to zapraszam ..poki co jest nas z 5-ciu i jeździmy najczęściej w niedzielne poranki .. jutro tj 13 czerwca 6 rano z Wejherowa pod stacja skm.. kierunek krokowa pozdrawiam Marcin Nie widzę chętnych wiec może opisze kilka ostatnich wyjazdów .. Rumia-Wejherowo-Zbychowo-Rumia 40 km Wejherowo-Bieszkowice-Sopot 67 km Wejherowo-Krokowa-Dębki-Jastrzębia góra-Puck-Rumia 0k 100 km Lębork-Bożepole-Strzebielino-Wejherowo-Rumia z małym błądzeniem coś ok 75 km Wejherowo-Bieszkowice-Gdynia Chylonia-Gdynia polanka redłowska-Gdynia Orłowo-Rumia - ok 70 km Rowerki mtb i staramy sie nie korzystać z asfaltu wmiare możliwości. Wyjeżdżamy najczęściej ok 6 rano i jeździmy do godz 12 Jutro Wejherowo-Sopot - czerwony szlak
morganfriman Napisano 17 Lipca 2010 Napisano 17 Lipca 2010 wszystko super tylko dla mnie 6 to dzika pora
marcinpiotrzkowski Napisano 17 Lipca 2010 Autor Napisano 17 Lipca 2010 Pora odstrasza to fakt Musi pozostać jeszcze kawałek niedzieli dla rodziny
Zidentyfikowany Napisano 17 Lipca 2010 Napisano 17 Lipca 2010 Fakt, 6 rano to za wcześnie Jakby ktoś był zainteresowany nocnymi jazdami to jutro jeden Pan z Wejherowskiego Towarzystwa Cyklistów organizuje wycieczkę w okolice Bieszkowic. Start o 19. Więcej info tutaj - zakładka forum.
Agamtb Napisano 18 Lipca 2010 Napisano 18 Lipca 2010 Dla mnie taka pora jest ok., szkoda że dopiero teraz tu trafiłam. A jako, że mieszkam w Redzie.... Może następnym razem się uda.
marcinpiotrzkowski Napisano 30 Lipca 2010 Autor Napisano 30 Lipca 2010 W zbliżająca sie niedziela planujemy traske Koscierzyna - Rumia oczywisicie szlakami ..powrót do godz max 13 :-) myśle ze to jakieś 120 km
morganfriman Napisano 30 Lipca 2010 Napisano 30 Lipca 2010 ulicą do Kościerzyny jest 70km rozumiem ze lasami oszczędzacie 20km
GdyniaBiker Napisano 30 Lipca 2010 Napisano 30 Lipca 2010 Taak, gdyby nie ta 6:00.. Czasem można dołączyć na szlaku, ale zależy od kierunku..
marcinpiotrzkowski Napisano 30 Lipca 2010 Autor Napisano 30 Lipca 2010 Z tego co widzialem jak idzie szlak to nie sadze zeby było bliżej a z połowe dalej Szlak KARTUSKI Sopot (Kamienny Potok) - Kartuzy kolor niebieski długość 69,5 km Mój odnośnik a asfaltem pewnie z 30 km
morganfriman Napisano 30 Lipca 2010 Napisano 30 Lipca 2010 a asfaltem pewnie z 30 km z Gdańska do Kartuz tak, ale nie z Gdyni do Kościerzyny lasami 60 w jedną stronę no to czekam z niecierpliwością na wynik w niedzielę wieczór
marcinpiotrzkowski Napisano 31 Lipca 2010 Autor Napisano 31 Lipca 2010 z Gdańska do Kartuz tak, ale nie z Gdyni do Kościerzyny lasami 60 w jedną stronę no to czekam z niecierpliwością na wynik w niedzielę wieczór Jak tak będzie to było by idealnie dla mnie :-)
Flash3M Napisano 31 Lipca 2010 Napisano 31 Lipca 2010 Śledzę ten wątek myślą, że może się dołączę, ale wczoraj pierwszy raz po wypadku byłem pokręcić rowerkiem i niestety ręka jest jeszcze za słabo zrośnięta... przynajmniej dla tras innych niż gładkie. Za miesiąc już na pewno się podłączę... a w międzyczasie pomęczę trenażerek
szefix Napisano 31 Lipca 2010 Napisano 31 Lipca 2010 I co jedziecie gdzieś w niedziele ???? Dajcie znać co i jak????
Agamtb Napisano 31 Lipca 2010 Napisano 31 Lipca 2010 Jedziemy z kumplem z Wejherowa do Gdyni czarnym (opcjonalnie czerwonym) szlakiem. Startujemy rano - myślę, że koło 8.00-9.00 w Wejherowie. Dam znać o której dokładnie.
marcinpiotrzkowski Napisano 1 Sierpnia 2010 Autor Napisano 1 Sierpnia 2010 101 km , miało być ciut więcej ale kolano dokuczało :-) jak by fotka sie nie wyświetlała to tu link http://photos.nasza-klasa.pl/3046968/59/other/std/5fdf3cc4a1.jpeg - skopiowac i wkleic w drugie okno (nie klikac w to)
Agamtb Napisano 1 Sierpnia 2010 Napisano 1 Sierpnia 2010 My dziś 85km po czarnym, czerwonym szlaku oraz po ścieżkach "na czuja" (te były najlepsze). Było kapitalnie, dużo technicznej jazdy, dla mnie super, bo wypróbowałam nowy rower w różnych warunkach. Ehhhh fajna ta moja nowa maszyna A wczoraj biegałam na orientacje w okolicach jez. straszyńskiego, z błądzeniem wyszło prawie 18km po krzaczorach
marcinpiotrzkowski Napisano 1 Sierpnia 2010 Autor Napisano 1 Sierpnia 2010 My dziś 85km po czarnym, czerwonym szlaku oraz po ścieżkach "na czuja" (te były najlepsze). Było kapitalnie, dużo technicznej jazdy, dla mnie super, bo wypróbowałam nowy rower w różnych warunkach. Ehhhh fajna ta moja nowa maszyna A wczoraj biegałam na orientacje w okolicach jez. straszyńskiego, z błądzeniem wyszło prawie 18km po krzaczorach Czarny szlak jest fajny :-)zwłaszcza ze zbychowa na dół hehe.. jak jest choć trochę mokro to spore prędkości... jakieś pomysły na następny tydz ?? ja już coś wymyślam :-)
morganfriman Napisano 1 Sierpnia 2010 Napisano 1 Sierpnia 2010 ajj widze ze wszyscy cos robili a ja autem na kaszubach bylem ... no ile ludzi w ostrzycach to szok! ble nie lubie takiej masówki...więc szybko stamtąd uciekałem. Na szczescie znam bardziej odludne miejscowki i tez bylo fajnie a co!
marcinpiotrzkowski Napisano 3 Sierpnia 2010 Autor Napisano 3 Sierpnia 2010 Plan na niedziele (8-ego sierpnia).. Lębork-Łeba-Żarnowiec-Wejherowo-Rumia ..Możliwie jak najbardziej omijając asfalt :-)- Dojazd SKM
marcinpiotrzkowski Napisano 7 Sierpnia 2010 Autor Napisano 7 Sierpnia 2010 Eeeeee gdzie wasz zapał chyba pogoda wszystkich wystraszyła .. słońce zginęło i forum umilkło jak by się kto namyślił to jedziemy 5.34 kolejka z Rumi janowa do Lęborka .. dalej jak wyżej pisałem..ok 9-tej ma padać..więc parasolki wskazane
morganfriman Napisano 7 Sierpnia 2010 Napisano 7 Sierpnia 2010 w czwartek mam ortopede to moze w nastepny weekend sie wybiore z Wami(o ile wizyta u ortopedy wyjdzie pomyślnie) (5.34 do dzika godzina - normalnie chyba za pokutę sobie takie pory wyznaczacie)
marcinpiotrzkowski Napisano 8 Sierpnia 2010 Autor Napisano 8 Sierpnia 2010 w czwartek mam ortopede to moze w nastepny weekend sie wybiore z Wami(o ile wizyta u ortopedy wyjdzie pomyślnie) (5.34 do dzika godzina - normalnie chyba za pokutę sobie takie pory wyznaczacie) No powiem ci ze dziś to chyba była pokuta.. 115 km dziś do 80 było oki ale później pod wiatr i myślę czy nie zamontować se stojaka do kroplówki na rowerze ..albo czy nie lepiej do kościoła chodzić zamiast tych wyjazdów hehe.. a plan jest żeby za dwa tyg w sobotę z Koszalina przyjechać .. może jakieś zdrowaśki za mnie
marcinpiotrzkowski Napisano 9 Sierpnia 2010 Autor Napisano 9 Sierpnia 2010 Ostatnia niedziela wyglądała tak lub mapka trasy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.