Sorcerer Napisano 12 Czerwca 2010 Napisano 12 Czerwca 2010 Zalozylem wkoncu moja sigme 1609l + kadencja. Otoz problem mam taki - czujka od sigmy nie dziala, nie pokazuje predkosci. Magnes bardzo blisko. - kadencjomierz zamiast pokazywac kadencje pokazuje predkosc
qb4hkm Napisano 13 Czerwca 2010 Napisano 13 Czerwca 2010 Posłuchaj czy jak weźmiesz magnes do ręki i przysuwasz i odsuwasz od czujnika to cyka... A może źle założyłeś licznik w mocowaniu - bo to chyba najbardziej prawdopodobna wersja wydarzeń...
Schwefel Napisano 13 Czerwca 2010 Napisano 13 Czerwca 2010 Odwrotnie założyłeś twist locka, innej opcji nie ma bo od kadencji są 2 górne piny a od prędkości dolne. Kabel od prędkości ma wychodzić dołem a napis Sigma ma być u góry podstawki.
Sorcerer Napisano 13 Czerwca 2010 Autor Napisano 13 Czerwca 2010 Zgadza sie, odwrotnie zalozony twist lock Zapomnialem napisac, ale musialem wczoraj juz gonic do kampinosu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.