JJaguar Napisano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Witam Mam na przedzie przerzutkę Shimano Alivio, ale niestety wózek jest już na tyle pokrzywiony, że nie da się wyregulować przerzutki na skrajne przełożenia. Po za tym często się już rozregulowuje. Moje pytanie- jaką przerzutkę zastosować do tego roweru. Jest to Author, seria Logic. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamill Napisano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Alivio, Deore 2010, XT, XTR - masz duży wybór Wybierz którąś (down-swing) w zależności od tego ile masz kasy i jakiej klasy masz resztę osprzętu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJaguar Napisano 12 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Kasa mnie aż tak nie ogranicza, co do osprzętu- co jest ważne do przerzutki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamill Napisano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Właściwie nic, ale IMO warto mieć osprzęt mniej więcej na tym samym poziomie. Tzn. nie mieć np. na tyle zmieniarki Tourney a na przodzie XTR Tak naprawdę w przednich przerzutkach nie ma zbyt wiele rewolucyjnych zmian i różnic w działaniu. Miałem Alivio, teraz mam XT i nie widzę różnicy w działaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.