Arjen Napisano 12 Czerwca 2010 Napisano 12 Czerwca 2010 http://www.kellys-bicycles.com/index.php?id=pl_product&product_id=21058&countries_id=170&countries_name=pl&cat_id=243&subcat_id=244 Proszę o opinie tego roweru,napędu, części, ramy. Jeżdzę rekreacyjnie, szosowo. Rocznie 8 - 10 tys km. Warto kupić, czy zainwestować w inny ?
bodziekk Napisano 14 Czerwca 2010 Napisano 14 Czerwca 2010 To dobry rower, oczywiście w tej klasie sprzętu. Ale trochę za drogi, jeśli wziąć pod uwagę cenę katalogową.
jaco69 Napisano 19 Czerwca 2010 Napisano 19 Czerwca 2010 Ja przeciwnie do przedmówcy raczej odradzam zakup. Jeżdżę na modelu z 2007 r. i muszę stwierdzić, że nie jest to sprzęt na 10 tyś. km rocznie. Sora to średnia klasa i raczej kiepskie materiały. Miałem sporo awarii m.in. przerzutki (tył), wymiana przednich zębatek (po ok. 6 tyś.), zatarcie suportu. Do tego ten system zmiany przełożeń kciukiem….beznadzieja. Do plusów zaliczę niezły ogólny wygląd i korzystną cenę – mnie kosztował 2400 zł.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.