Skocz do zawartości

[koszulka] Skąd taką koszulkę (długi rękaw)

miok

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukuję koszulki cienkiej z długim rękawem na lato. Z zamkiem najlepiej rozpinanym do połowy lub mniej (kwestia wagi).

Cena też ma znaczenie i tak nie będzie dużo używana, potrzebuję jej na długie (6-8godzin) jazdy żeby nie spalić się całkowicie-założyć w południe i co jakiś czas zdjąć/założyć. Takich wyjazdów mam raptem 10-15 w całym roku, na resztę wystarcza mi krótki rękaw lub bluza.

Może być nawet jakości jak Liquid (nie wiem czy jeszcze jest ta marka).

Znacie coś w tym stylu?

Dzięki za linki, zapomniałem napisać że u mikesport szukałem (za małe rozmiary zostały, gdyby nie to i kolor brałbym Liquida), bielizna termoaktywna obawiam się że nie będzie pasować (chudzielec ze mnie, wolę trochę luźniejsze).

Najbliżej pasowała by ta od Adidasa, ale wydaje mi się że będzie za gruba, mam już taką z Climalite, co prawda cięższą, bo z całym zamkiem i dwoma kieszeniami.

Czyli rękawki, jak proponował arroyo? Pożyczę może od kumpla na test i zobaczę czy pasuje

adidas robi bluzy z odpinanymi rękawami, np. z bluzy możesz zrobic bezrękawnik

a rękawki to osobny element, który "naciąga się" się na ramię i wsuwa pod krótki rękaw

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...