ukaniex Napisano 11 Czerwca 2010 Napisano 11 Czerwca 2010 Dziś zauważyłem, że nie działa enter. Tekst nie przechodzi o linijkę niżej tylko "Skleja się w jedną całość" Chcialem dac jakis przyklad ale niestety tekst sie kasuje.... cos sie chrzani jednym slowem!!!
Qamal Napisano 11 Czerwca 2010 Napisano 11 Czerwca 2010 mi działa enter . Chyba Ci się popsuła klawiatura .
Mod Team bogus Napisano 11 Czerwca 2010 Mod Team Napisano 11 Czerwca 2010 Usuń pliki cookie i inne śmieci z internetu. Zaloguj się na forum i powinno być ok. Też miałem tak kilka razy i za każdym usunięcie plików internetowych dawało dobre rezultaty.
ukaniex Napisano 11 Czerwca 2010 Autor Napisano 11 Czerwca 2010 Skasowałem ciastka. Dziękuję. :-) Tak. Zepsuła mi się klawiatura, telepatycznie wysyłam tekst na serwer... .
Root Admin Mieciu Napisano 11 Czerwca 2010 Root Admin Napisano 11 Czerwca 2010 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został zamknięty przez moderatora/administratora. Powód: Problem rozwiązany Jeżeli nie zgadasz się z zamknięciem tego tematu, prosimy użyć przycisku RAPORT dla tego tematu. Ekipa moderująca rozważy Twoją propozycję.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.