Mixer Napisano 11 Czerwca 2010 Napisano 11 Czerwca 2010 Witam wszystkich jak zauważyliście jestem świerzakiem i zwracam się do was o doradzenię w sprawie rowerku. Mam ok 194 cm wzrostu i ok. 100kg wagi. Przeznaczenie głownie trójmiasto czyli trochę lasów i ścieżek nad morzem Proszę jakąś poradę: Giant 09 Yukon Disc czy Unibike Fusion czy może macie jakieś inne jeszcze propozycje Chce jeszcze sobie dokupić buty typu SPD żeby nikt z domu nie mógł na nim jeżdzić pozdrawiam, Mati
puchaty Napisano 11 Czerwca 2010 Napisano 11 Czerwca 2010 Chce jeszcze sobie dokupić buty typu SPD żeby nikt z domu nie mógł na nim jeżdzić Hehe, to dopiero ciekawa motywacja dla zakupu SPD Biorąc pod uwagę Twoją wagę wziąłbym tego Gianta. Głównie ze względu na hamulce. Mimo że mechaniczne to jednak tarczowe - zawsze to łatwiej o upgrade do hydraulików. Chociaż przy tej klasie amortyzatora i hamulcach tarczowych należy się spodziewać luzów po kilkuset kilometrach.
Mixer Napisano 11 Czerwca 2010 Autor Napisano 11 Czerwca 2010 Hehe, to dopiero ciekawa motywacja dla zakupu SPD Nie chce żeby brat jeździł na rowerze a rozmiar 47-48 będzie na niego za duży miejmy nadzieję że się jakoś przyzwyczaje...a tego Gianta mogę mieć mniej więcej za 1350 zł...Ogólnie czekam na Wasze Propozycje gdyż z deka jestem laikiem
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.