Poczwar Napisano 11 Czerwca 2010 Napisano 11 Czerwca 2010 Witam!!! Stoję przed wyborem gum do mojego roweru i mam pewien dylemat a mianowicie: pozostać dalej na RK (przednią przeciąłem dlatego potrzebuje opony) czy może zmienić na SS ??? Słyszałem,że RK ma strasznie cienkie ścianki boczne ( o czym się już przekonałem )czy SS pod tym względem będzie lepsza??? Waga nie jest aż tak ważna,wole mieć coś trochę cięższe i mieć z tym spokój. PoZdRo
Pulse Napisano 11 Czerwca 2010 Napisano 11 Czerwca 2010 Sam sobie odpowiadasz. Zastanow sie gdzie i jak jezdzisz. Jezeli boisz sie ze RK moze znowu nie wytrzymac to wybierz mocniejsza opone. Skoro waga nie ma znaczenia to nie myslales o RK protection?
Poczwar Napisano 11 Czerwca 2010 Autor Napisano 11 Czerwca 2010 O RK protection myślałem,ale na razie nie mam na nią kasy(ok.140zł). Czyli SS jest bardziej wytrzymała niż RK,tak?
Lextalionis Napisano 16 Czerwca 2010 Napisano 16 Czerwca 2010 SS to świetna opona... Bardzo uniwersalna... Dobra na asfalcie a w terenie też nie najgorzej sobie radzi...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.