Skocz do zawartości

[Ankieta] Mistrzostwa Świata w RPA

Schakal

Zwycięzca Mistrzostw Świata w RPA  

65 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto zdob?dzie mistrza ?wiata w pi?ce no?nej w 2010r ?

• Francja
    • Hiszpania
    • Brazylia
    • Niemcy
    • W?ochy
      0
    • Argentyna
    • Anglia
    • Holandia
    • Portugalia
    • Grecja
      0
    • Japonia
      0
    • Paragwaj
      0
    • S?owacja
      0
    • RPA
    • Szwajcaria
      0
    • Kamerun
      0
    • Urugwaj
      0
    • S?owenia
      0
    • Dania
      0
    • kto? inny...

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja stawiam na finał Brazylia - Hiszpania i przychylał bym się że w tym starciu wygra Brazylia wydaje mi się że są bardziej stabilni w porównaniu z Hiszpanią jako drużyna. Z Hiszpanią USA wygrało.

Napisano

Obstawiam Hiszpanię, ale jestem za Wybrzeżem Kości Słoniowej, które niestety trafiło do ciężkiej grupy i samo wyjście z grupy będzie wielkim sukcesem ;)

Napisano

Brazylia!!!!

Hiszpania jak trafi na Niemców czy Anglików to pewnie polegną a przynajmniej będą mieli ciężko. Ale ja wiecznie wierny od 1998 kiedy pierwszy raz oglądałem mistrzostwa świata i zawsze za BRAZYLIĄ

Napisano

W pierwszym meczu Bafana-Bafana zremisowali z Meksykanami 1:1. Ja uważam, że te zespoły wyjdą z grupy, co więcej Canarinios odpadną w półfinale z Amerykanami, którzy we finale pokonają reprezentację Anglii !!! To brzmi trochę jak herezja ale cóż, każdy ma prawo obstawiać kogo chce!

Napisano

niestety jak na razie z zimnej kalkulacji wychodzi że w finale najbardziej widzę Niemców a kto drugi się okaże mam nadzieję że Hiszpanie i pojada szwabów .....ale okaże się dziś jak są przygotowani.

wczoraj Brazylia wygrała z Koreą ale męczyli się dość mocno więc ciężko powiedzieć....mimo wszystko to Brazylia i mogą coś namieszać!!!

mam nadzieję że Wybrzeże Kości Słoniowej coś wywalczy...maja super drużynę.

• Mod Team
Napisano

Po wczorajszym meczu Brazylii - mały znak zapytanie czy to będą finaliści chociaż od zawsze im kibicuję. Jak się nie rozkręcą to finał Niemcy-Hiszpania.

Napisano

Wczorajszy mecz Hiszpanów ze Szwajcarami jest jak na razie największą niespodzianką mundialu :) Zobaczymy czy to tylko ich jednorazowe potknięcie.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...