winters Napisano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Hej, czy ktoś zna może tą firmę? Kastor-Bike? znalazłem ją po tym, że jest dystrybutorem Scott'a. Miał ktoś kiedyś jakąś styczność z nimi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nieborak Napisano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 A co chcesz o nich wiedzieć? Czasami tam wejde (Piekary) ale rzadko kupuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winters Napisano 10 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 jakąś opinie o nich bo chce kupić rower Scotta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dario82 Napisano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 jakąś opinie o nich bo chce kupić rower Scotta chcesz kupić rower czy kupić opinie?? rower to rower, serwisować możesz gdzieś indziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winters Napisano 16 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 chcesz kupić rower czy kupić opinie?? rower to rower, serwisować możesz gdzieś indziej. no niby tak ale chodzi też o obsługę, wiesz jak kupie u nich to w pewien sposób będę z nimi związany, jeśli coś mi się będzie z nim dziać to nie pójdę gdzieś indziej tylko do nich, dlatego prosiłem o jakąś opinie. Tak poza tym dzisiaj się wybieram do nich, więc jeśli nikt nie potrafi mi pomóc to zaryzykuje sam. Napiszę później co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 A czemu nie pójdziesz gdzie indziej? Rower możesz kupić gdzie chcesz, a serwisować w każdym serwisie z autoryzacją scott'a:) Inna sprawa jeżeli akurat też tam chcesz serwisować, ale to ja ci nie pomogę bo nie z tego miasta:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.