ukaniex Napisano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Czy wiecie może gdzie w stolicy mogę dostać zaciski do piast Dartmoor Bolt On w kolorze złotym? I ewentualnie w jakiej cenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 W każdym sklepie partnerskim Velo A tak na serio to dużo piast i gratów Darta mieli w R99. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 9 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 To korzystając z okazji czy wiecie może gdzie można dostać produkty Far and Near? Wiem, że lemonbike jest dystrybutorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hheniek1987 Napisano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Ostatnio znów się pojawiły złote na rynku, ja znalazłem w sklepie Dwa kółka, Ochota. Cena? 13-15zł chyba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 10 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Za sztukę rzecz jasna? W Ar Mar są też ale tylko na zamówienie.Al.Krakowska 221 to tak bardziej włochy-okęcie. :)Przejadę się może w następnym tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hheniek1987 Napisano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 No możliwe... Tak, za sztukę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.