xoar Napisano 9 Czerwca 2010 Napisano 9 Czerwca 2010 Witam Gram, a raczej czasem klikam na coś na Facebooku co nazywa się "Foto Warszawa" - tym razem zagadka mnie przerosła Może ktoś z was widział coś takiego: i może powiedzieć gdzie to się znajduje? Z góry dzięki za pomoc Pzdr M
ukaniex Napisano 9 Czerwca 2010 Napisano 9 Czerwca 2010 Na litość... ale lepsze to niż "zrób pracę domową za piwo"... . Nie wiem gdzie to ale stawiam, że na starym, zielonym, p...nym, żoliborzu, jakby to Muniek zaśpiewał.
xoar Napisano 9 Czerwca 2010 Autor Napisano 9 Czerwca 2010 mi to bardziej na bielany wygląda, warszawę na rowerze zwiedziłem dobrych kilka razy startując z Mokotowa i nic takiego nie spotkałem.
tomeh Napisano 11 Czerwca 2010 Napisano 11 Czerwca 2010 Nie znać własnego miasta, rowerem objechać je wystarczy co większe ulice i się znajdzie
oxalis Napisano 11 Czerwca 2010 Napisano 11 Czerwca 2010 Aleś Ty bystry , wiesz ile km dróg jest w Warszawie, około 1600km, weź sobie je objedź i jeszcze zapamiętaj który pomnik gdzie i co to za pomnik, powodzenia.
ssszakalll Napisano 12 Czerwca 2010 Napisano 12 Czerwca 2010 To nie są Bielany. Najlepiej to patrzeć po przystanku
xoar Napisano 14 Czerwca 2010 Autor Napisano 14 Czerwca 2010 ale nie ma możliwości sciągnięcia wyższej rozdzielczości, a przystanek jak przystanek - pełen bajzel w rodzajach
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.