Matexu Napisano 9 Czerwca 2010 Napisano 9 Czerwca 2010 witam . Otóż to ostatnio podczas wycieczki po kocich łbach zauważyłem niesamowitą miękkość siedząc na siodełku zastanawiałem się czy to może powietrze zeszło zatrzymałem sie zobaczyłem że wszystko okej i pojechałem dalej. W domu następnego dnia zacząłem pucować mojego bydlaka bo wybierałem sie na dłuższą wyprawę za kilka dni. podczas czyszczenia kasety zauważyłem niepokojącą mnie rysę w poprzek rury dochodzącej do tylnego haka. przyglądając sie bardziej zauważyłem kolejną "ryskę" ostro sie wkurzyłem bo kupiłem używaną ramę rok wcześniej i gwarancji brak. zastanawia mnie tylko : dlaczego pękła? moja wina czy po prostu kiepski egzemplarz scotta ps. można coś z tym zrobić żeby podczas zawodów się nie zabić ?? Pozdrawiam
blair7 Napisano 9 Czerwca 2010 Napisano 9 Czerwca 2010 Rozumie ze to alu? (nie mam pojecia o ramach tego prod), najprosciej naprawic to poprzez wymiane ramy, ale.....zawsze mozna to pospawac i nawet znam goscia ktory sie tym zajmuje. Tylko to w okolicach nowego sacza
Matexu Napisano 9 Czerwca 2010 Autor Napisano 9 Czerwca 2010 tak alu. model 2008. kupiony w lutym 2009 na alldrogo...
Rulez Napisano 9 Czerwca 2010 Napisano 9 Czerwca 2010 Podejrzewam, że pospawać można w każdej trochę większej miejscowości, ile wytrzyma to już zależy od tego czy spawacz zbytnio nie przegrzeje spawu.
trzeszczuk Napisano 17 Lipca 2010 Napisano 17 Lipca 2010 hej Jak się skończyła sprawa ?? w moim scale 70 z 2008 roku jest też pęknięcie dokładnie w tym samym miejscu - czekam na wyniki reklamacji
kubuka Napisano 18 Lipca 2010 Napisano 18 Lipca 2010 napisz koniecznie zobaczymy jak sprawa się skończyła, mam nadzieje że scott nie podchodzi do sprawy jak giant.
trzeszczuk Napisano 13 Sierpnia 2010 Napisano 13 Sierpnia 2010 napisz koniecznie zobaczymy jak sprawa się skończyła, mam nadzieje że scott nie podchodzi do sprawy jak giant. RAAS RAAA RAMA ZOSTAŁA WYMIENIONA NA SCALE 40 Z 2009 ROKU - TRWAŁO TO JAKIEŚ 3-4 TYGODNIE
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.