piotr208 Napisano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Witm, czy znacie w Warszawie jakiś sklep rowerowy, który ma testowe kolarki? Najlepiej w rozmiarze "s" lub "xs"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goncik Napisano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 A co to jazda testowa? Po sklepie czy w terenie? Po sklepie to możesz pojeździć w Ski Teamie, a jazda testowa w terenie to np AirBike. Ale chyba wiesz jak to wygląda..? Koszt wypożyczenia jest nieduży, ale kaucję trzeba wpłacić w gotówce. Jak kiedyś interesowałem się tym to kaucja równała się cenie roweru testowego. No kaucji na 12k zł nie miałem i tyle było z testowania. W AirBike można też siodełka próbować pożyczać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kirkris Napisano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 spróbuj w Scott'cie na Andersa a siodła w Airbike faktycznie też da się próbować - tylko to kosztuje 50 PLN za dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr208 Napisano 13 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 A co to jazda testowa? Po sklepie czy w terenie? w terenie bym chciał. Nigdy w życiu nie jeździłem na kolarce i chciałbym sprawdzić jak się będę czuł po godzinie jazdy np. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mi24 Napisano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Testowałem ostatnio siodełka w Airbike, wybrałem sobie Speca Phenoma, kosztuje to 25pln za dzień (ale zwracane przy zakupie ) http://www.airbike.pl/1/4/26/Test-Center-AirBike-SPECIALIZED---Siode%C5%82ka-testowe. Nie ma ograniczeń co do testów. Dostajesz siodło i możesz jechać gdzie chcesz. Mają też klika siodeł Selle Italia, ale mało. Za to Speca siodła chyba wszystkie z katalogu, na oko ze 30 szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.