ziemian Napisano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Witam Jestem początkującym i znalazłem ten rower składany na ramie Kross A6 21" i tu jest moje pytanie czy warto go kupić czy nie ??? Zastanawiam się bo szczególnie cena mnie zastanawia. Oto jego dane: Rama: Kross A6(2008) Alu 6061,kolor krwisto czerwony, Amortyzator przedni: Manitou Axel Comp, Korba: Truvativ ISOflow Power Spline (44x32x22T) - Manetki: Shimano Deore - nowe. Przerzutka przednia: Shimano Alivio - nowa. Przerzutka tylna: Shimano Deore LX - Kaseta: Shimano CS-HG50-9 (11-34T) - Łańcuch: Shimano CN-HG53 - Klamki: Shimano Deore BL-M511 - nowe. Hamulce(v-brake): Shimano Deore BR M530 - nowe Obręcze: Merida Matts - nowe. Piasta tylna: Shimano FH RM30 - nowa. Opony: Kellys Nomad 2.0- używane. Sztyca: Zoom - nowa. Siodełko: Kbix DriveLine PRO-Comp - Stery: FSA - nowe. Mostek: Truvativ Rouleur - nowy Kierownica: Accent 600mm,prosta - nowa. Chwyty: Accent - nowe. Pedały: Shimano SPD M-520 - Pancerze: Accent,czerwone - nowe. Koszyk: Merida - używany. Licznik: Sigma BC906. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.PaVLo. Napisano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Co za temat "do 2 rent babci" Jaki masz wzrost i ile ta jedna renta wynosi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Hahaha. Biedna babcia. Podaj cenę. Jakie masz fundusze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majki84 Napisano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Alivio z przodu nie występowało w A6 z tego co pamiętam. Powinien kosztować nowy ok. 2200-2400zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ros Napisano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Alivio z przodu nie występowało w A6 z tego co pamiętam. Powinien kosztować nowy ok. 2200-2400zł Modele od roku 2009 rzeczywiście nie miały Alivio, ale nie wiem jak z wcześniejszymi bo na Allegro często można spotkać modele z 2008 i zestawem Alivio oraz Deore. Zresztą jak ktoś nie jeździ ekstremalnie to Alivio w zupełności wystarczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziemian Napisano 10 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Znalazłem ten rower na allegro za 600zł dlatego się trochę zdziwiłem, ale on jest poskładany na ramie kross a6 i co o nim powiecie tu link: http://allegro.pl/item1067386561_kross_a6_21_lx_deore.html Moje fundusze to max 1500zł Mój wzrost 190cm waga 90kg, fundusze do 1500zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.