dawid Napisano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Witam, chciałem się pochwalić nowo powstającym sklepem internetowym Sklep nie jest jeszcze skończony, czeka mnie przy nim jeszcze nieco pracy, ale można już korzystać i zamawiać koła Dave-O Czekam na opinie i cenne uwagi Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Wykluczenie Mavica z listy obręczy jest dla mnie strzałem w stopę już na samym początku działalności. Ja nic nie wybrałem dla siebie, bo DT mi nie odpowiadają a reszta to już niższa liga. Gdzie koła można odbierać osobiście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Macie ALEXRIMS DH19 28' na 36 szprych??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 9 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Sklep dopiero się rozkręca, trochę czasu zajmie mi dodanie wszystkich produktów. Jednak z niektórymi dostawcami przez jakiś czas jeszcze się nie dogadam, niestety właśnie z dystrybutorem Mavica z powodu braku współpracy ze sklepami internetowymi z jego strony. Osobiście można odebrać sprzęt w Gliwicach lub w Cieszynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.