tloczek Napisano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Siemka:) Mam do wydania 1000zł, szukam roweru do freeride/street wiem, że w tej cenie nie znajdę nic nowego, więc może polecicie mi coś używanego, z tego przedziału klasowego?(jeśli możecie dawajcie linki do aukcji allegro itp.) Moje wymagania: - Rama sztywna, przednie zawieszenie o jak największym skoku - 2 hamulce(najlepiej tarcza) - DUŻA WYTRZYMAŁOŚĆ Rower będzie mi służył do latania po lasach, hopkach, do jazdy na kole. Mój wzrost to 1.80, waga ok. 70kg Z góry dzięki:) Czy na rozmiarze ramy 13' nie wyglądał bym kosmicznie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artursx1 Napisano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Freeride - Street ! TO CAŁKIEM 2 INNE DZIEDZINY !!! Nie złożysz roweru na takie warunki , bo dobrze pojeździ na streecie a już będzie źle na freeridzie ... Pozatym do sztywniaka max 150mm skoku , żadnych dwupółek . Najlepiej znajdź sam rowery do tej ceny , zapodaj linki i coś doradzimy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.