Skocz do zawartości
  • 0

damka - truchło, wrocław, do 200 zł

Gość aleksandra

Pytanie

Gość aleksandra
Napisano

hej

przeszukałam internet w ta i z powrotem i nie moge znaleźć jednej prostej rzeczy. Czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć, gdzie mogę, we Wrocławiu, kupić stary, używany rower, najlepiej damkę? taki w stylu retro, byle z komisu - nie chcę kupować kradzionych. mam do 200 zł, ale wydaje mi się, że za truchło jakie mam na myśli nie powinnam dac więcej niż sto kilkadziesiąt,

i proszę się nie śmiać z moich problemów ;) aktualnie mam dobry rower górski, ale nie mogę nim jeździć po mieście, bo strach go przypinać - z poprzedniego zostały mi tylko koła.

z góry dzięki za pomoc

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1.Poszukaj tutaj http://wroclaw.gumtree.pl/f-Sprzedam-sport-rekreacja-W0QQCatIdZ9017 2. w niedzielę idź na plac na Krzywoustego (kiedyś tam był młyn ,zaraz koło stacji Ww Sołtysowice ) - tam kupisz wszystko , ludzie którzy wystawiają po kilkanascie rowerów raczej nie handlują kradzionymi .Ale lepiej weź 250 zł . 3. Na samym poczatku np jutro idź do warsztatu rowerowego na Benedyktyńską - od strony Wyszyńskiego obok samu.Gościu ma czasem fajne rowery - sprawne i tanio .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...