harnas12h Napisano 8 Czerwca 2010 Napisano 8 Czerwca 2010 Witam mam maly problem , chodzi o to ze nie wiem na ktory rower sie zdecydowac chce zakupic rower na szose duzo jezdze po szosie i teraz mam dylemat czy Giant roam 2 czy tez Cube cls ltd comp , a moze jakis inny zaproponujecie cena jaka jestem w stnie wydac to 2000zl moj wzrost 179cm i 80kg wagi. bede wdzieczny za pomoc przy doborze odpowiedniego dla mnie roweru
Pitof Napisano 8 Czerwca 2010 Napisano 8 Czerwca 2010 Witaj, skoro to ma być rower głównie na szosę to może coś bez amortyzacji? Czytałeś ten wątek szosa-universalny-z-duzym-naciskiem-na-1?
harnas12h Napisano 9 Czerwca 2010 Autor Napisano 9 Czerwca 2010 przejrzałem ten post co mi wyslales a co bys Ty zaproponowal ktora firma wydaje ci sie dobra giant trek czy cube ??
Pitof Napisano 9 Czerwca 2010 Napisano 9 Czerwca 2010 Tak ogólnie to każda z tych marek jest godna polecenia. Tylko, że tu nie chodzi o wybór firmy, tylko konkretnego modelu roweru. Podsunąłem Ci ten temat, ponieważ jego założyciel szukał roweru do takich samych zastosowań, jak Ty. Są tam informacje o Krossie Street Scraper i to o niego mi chodziło.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.