Snowy24 Napisano 8 Czerwca 2010 Napisano 8 Czerwca 2010 Witam! To pierwszy mój post, mam nadzieję że na dzień dobry nie złamię regulaminu:) Muszę kupić ramę oraz amortyzator przedni. Na allegro znalazłem fajny zestaw i myślę że za rozsądne pieniądze:) http://www.allegro.pl/item1061509084_rama_kross_level_a6_rock_shox_dart2_gratisy.html Jeżdżę naprawdę dużo:) Teren po jakim się poruszam to chyba każdy możliwy... -Lasy -Pola -Łąki -Kałuże -Asfalt -Dużo polnych dróg -Delikatne skoki w lesie na jakiejś górce. Lubię też jeździć dosyć szybko po asfalcie i innych drogach np z jakiejś górki rozpędzać się ile tylko mogę (max 73,8 km/h taki osobisty rekord) Co myślicie o tym sprzęcie?? Ważę około 77kg, wzrost 193 (szkapa) Może polecacie coś innego??
1415chris Napisano 8 Czerwca 2010 Napisano 8 Czerwca 2010 Na dzien dobry jednak udalo ci sie... poprawiony
Snowy24 Napisano 8 Czerwca 2010 Autor Napisano 8 Czerwca 2010 Dodam tylko jeszcze że do tej ramy i amora ma się zmieścić spokojnie opona 26 x 2.35:) Nie pytajcie dlaczego:) Po prostu lubię słyszeć szum opon:) Ach ta pamięć;/ Budżet ok. 700 zł. Hamulce ma V-ki, ale to może się zmienić dlatego chciałbym aby mocowania pod tarcze też były:)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.