Evey Napisano 8 Czerwca 2010 Napisano 8 Czerwca 2010 Witam, chciałabym zabezpieczyć moją damkę od kradzieży. Kupiłam ją za 300 złotych, więc nie chcę wydawać na zabezpieczenie więcej niż 120 zł. Proszę Was o polecenie najlepszej formy zabezpieczenia do tej ceny. Zorientowałam się już, że najlepsze są u-locki kryptonite lub abus, jednak na te bajery mnie nie stać Z góry dziękuję!
Buchanodozol Napisano 8 Czerwca 2010 Napisano 8 Czerwca 2010 Łańcuch ze sklepu żelaznego(Zawsze myślałem,że sprzedają je na metry a sklepowa ważyła go),nie jakis cieżki tylko z drobnymi ocxzkami i kłódka jakaś solidniejsza.Jeśli rower kosztował 300 to chyba nikt zbytnio niebędzie się spręzał by to forsować.
Daro73 Napisano 26 Lipca 2010 Napisano 26 Lipca 2010 Proponuję jakiegoś niedrogiego U-locka to nie musi być wcale Abus, jest to chyba najlepsze zabezpieczenie bo w tym przedziale cenowym łańcuszek to można przeciąć zwykłymi kombinerkami
lajtspid Napisano 1 Sierpnia 2010 Napisano 1 Sierpnia 2010 Łańcuch ze sklepu żelaznego Takim łańcuchem to krowę na pastwisku można uwiązać, a nie rower. Co z tego że kłódka będzie solidniejsza, skoro taki łańcuszek przecina się w 30 sekund byle brzeszczotem, a nożycami nawet w 3 sekundy?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.