Ros Napisano 13 Czerwca 2010 Napisano 13 Czerwca 2010 No właśnie na kołach odczuje różnice i to dużą! Tyle że to nie jest 400 g różnicy na kołach a w wadze całego roweru. Żeby stwierdzić, że użytkownik odczuje tę różnicę musiałby się przejechać na obydwu rowerach a tak się składa iż ani Ty ani ja tego nie zrobiliśmy więc dla mnie nie ma obiektywnych podstaw żeby to ocenić. A co do ramy to moim zdaniem przy tej kwocie lepiej skupić się na lepszej ramie, a nie przerzutce, bo łatwiej jest wymienić w przyszłości taką zmieniarkę, niż ramę. Jak wyżej - podaj mi proszę konkretne przykłady w czym rama Cube jest lepsza od ramy Unibike. Kończąc te dyskusję (bo możemy tak sobie ją ciągnąć aż do usranej śmierci) - jednemu będzie pasował Cube bo marka i ładnie wygląda, innemu Unibike bo oferuje bardzo dobry stosunek jakości do ceny.
Rulez Napisano 13 Czerwca 2010 Napisano 13 Czerwca 2010 Przecież ten Cube Acid ma jedną z najniższych modelowo u Cube ram, ciężka (ok. 2 kg.) jest tylko ładnie pomalowana
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.