Skocz do zawartości

[rower] Rower na ramie Krossa

iLight

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siemka, w tamtym roku na allegro można było kupić rower ze słabym osprzętem na ramie Krossa A6 w cenie 1100-1200zł. Póki co takich rowerów na allegro niema, jak myślicie czy będą takowe ?

Wiem, że wg. was mogą to być rowery do niczego, ale mi zależy na takim czymś, bo póki co mój aktualny rower zaczyna się sypać a kasy na nowego póki co nie mam, więc chciałem kupić właśnie taki rower na ramie krossa a potem - gdy kaski dozbieram - dokupować coraz lepszy osprzęt.

Myślicie, że takie rowery pojawią się w sierpniu/wrześniu ?

Napisano

Te rowery były na ramach A6 z poprzednich sezonów. Skoro zniknęły z allegro to przypuszczam, że się po prostu skończyły. W cenie około 1300pln były niedawno jeszcze Level A2 XT DISC 2009 - szukałbym takiego, bardzo dobra okazja.

Napisano

Te rowery były na ramach A6 z poprzednich sezonów. Skoro zniknęły z allegro to przypuszczam, że się po prostu skończyły. W cenie około 1300pln były niedawno jeszcze Level A2 XT DISC 2009 - szukałbym takiego, bardzo dobra okazja.

to wiem, ale jak myślisz, czy będą w tym sezonie znów takie mixy* dostępne ?

mix* - rama krossa + jakiś daremny osprzęt

Napisano

Mogą to wiedzieć tylko sprzedawcy, poszukaj zakończonych aukcji i popytaj sprzedawców, czy przewidują dostawy. Chyba nikt Ci nie wywróży :) .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...